Autor: MojPosao/N1

Info
15.11.2016.
21:19
Da je za dobijanje posla potrebna veza, smatra 38 odsto ispitanika iz Srbije, pokazuje istraživanje koje je sproveo portal MojPosao.
  • dobrotvorka

    16.11.2016 12:30
    TA OTKUD?
    Ne i ne treba! Pa to već i bebe u stomaku znaju! Šta mislite da li će ovi iz ZIG-a da se (OPET) zaposle preko veze ili preko sajma zapošljavanja?
  • BadRobot

    16.11.2016 08:36
    Dosledan matrixu
    U Srbiji 38% smatra kako im je za zaposlenje potrebna veza, a onih preostalih 62% su izgleda naivni, jer zaista misle da im za to (državni posao) ne treba veza?! Za razna deficitarna zanimanja kao što su programeri i tsl. veza sigurno nije potrebna, kao i za ona zaposlenja gde će vas poslodavci eksploatisati od ranog jutra do kasno uveče, ili obratno, a pri tome veća je verovatnoća da nećete dobiti platu koju ste pošteno zaradili nego da ćete je dobiti pošto će poslodavac verovatno da pronadje novu žrtvu (novog roba) jer mu se to tako lepo može.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna