Autor: Jutarnji list

Info
08.12.2016.
19:14 > 21:01
Urednik HRT-a Vladimir Brnardić, uprkos zahtevu njegovog šefa Mire Brankovića, iz emisije "TV kalendar" nije izbacio prilog o ubistvu porodice Zec, emitovan povodom 25 godina njihovog pogubljenja, prenosi "Jutarnji list", uz ocenu da je reč o "sramotnom prilogu".
  • Vlada

    09.12.2016 10:31
    @Pera

    Tamo ovakvu sramotu pljuju tamošnji "dežurni Srbi", maskirani u antifašistička udruženja. Mi, ovdašnji "dežurni Hrvati", zaduženi smo za vaše ovdašnje govnarije.
  • Pera

    09.12.2016 08:14
    A ovi dežurni Hrvati se raspišu svuda sem na ovakvim temama.
  • Mire

    09.12.2016 00:45
    Mentalna bolest
    Sto bi se izvinjavali!?! Planski su uterivali strah u kosti, a da rat nije ni poceo, time sto su ljudi srpske nacionalnosti po svim im gradovima (Zg, Zadar, Split, Osijek...) odvodjeni na tzv informativne razgovore posle kojih se nisu vracali svojim kućama. A ubiti jednu dobrostojecu, uglednu, porodicu Zec... to je bio bas lep primer ostati medj bolesnicima!!!
  • G

    08.12.2016 21:40
    Ne razumem zašto su se izvinili? Na ovim strana je nedavno jedno lažljivo lice kategorički tvrdilo kako Srbi u Hrvatskoj ni na koji način nisu bili ugroženi, i da njegovoj rodbini u Zagrebu ni dlaka sa glave nije falila već su to samo bili "popreki pogledi". Svi znamo da su pripadnici porodice Zec sami sebe pobili da bi napakostili miroljubivom i demokratskom hrvatskom narodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna