Autor: Hina

Info
01.01.2017.
16:36 > 17:27
Duboko u pećinama Gojeta u Belgiji naučnici su pronašli dokaze po kojima se neandertalci nisu samo hranili mesom konja ili jelena, nego i mesom svojih mrtvih.
  • Veganka

    01.01.2017 18:55
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    To je dakle taj prelomni trenutak kada su naši preci tokom ledenog doba počeli da jedu meso u nedostatku biljne hrane, pa naslednom degenracijom DNK usled prionskih bolesti evoluirali u vrstu koja ubija sve druge vrste pa i svoju, u vrstu koja jedna pije mleko drugih sisara, u vrstu koja sistematski muči i ubija iz koristi i zabave druge vrste ali i pripadnike sopstvene vrste. U prevodu - od kanibalizma smo postali patološka vrsta, rak ove planete, a dokaz za to je što i dan danas postoji kanibalizam među homosapiensima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna