Autor: Beta

Info
09.01.2017.
22:21 > 22:17
Direktor "Fijat Krajsler automobila" Serdjo Markione rekao je danas da će auto-industrija morati da se prilagodi taktici budućeg američkog predsednika Donalda Trampa.
  • Gavra

    10.01.2017 01:00
    dosta je bilo Ševroleta iz Kor
    dosta je bilo Ševroleta iz Koreje ... američka vozila proizvedena u americi su robusna , pouzdana , dugo traju ali troše malo više benzina ... evropski GM pravi Opele koji nisu ni blizu kvalitetu pravih evropskih automobila , ali su jevtini . Folksavagen je oduvek važio za narodni auto i bio jevtin, pouzdan i sve manje kvalitetan .a Fijat će da se proslavi u americi ? !! Krajzler hoće i nadam se da će i kod nas nešto proizvoditi ?
    Naš 500L je za nas savim ok , mada treba pokrenuti još jednu fabriku u Srbiji . Malo smo zakasnili za komšijama , ali ima još nekih zainteresovanih mada ovaj put ne bih prihvatio kineze i,ruse i indijce osim za privredna vozila .... Tojota ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna