Autor: Tanjug

Info
11.01.2017.
19:21 > 22:13
U okviru programa Bitka za znanje počela je velika nacionalna akcija KODigranje koja podrazumeva opremanje svih osnovnih škola u Srbiji različitom IT i robotičkom opremom.
  • ija

    12.01.2017 03:21
    Ne shvatite me pogresno, ali..
    Molim Vas da me ne shvatite pogresno,ali da li je logicno da drzava koja nema para da kupi kredu/sapun/WC papir/lenjir ili plati komunalije za skolu ulaze u robote. Sramota je u kakvom su stanju nase skole. I to ne govorim o Novom Sadu, koji ipak pruza bolje uslove od skola u okolini. Ova vest bi me veoma obradovala da ima smisla, ali sve mi se cini da OPET neko pere pare na stetu dece, nastavnika i budzeta.
  • Vanja

    11.01.2017 23:10
    Pozdravljam ovakve akcije. Naravno da na ovakvu vest nema puno reagovanja. Mislim, nije udario autobus u zid (ogradu!) Cecine kuće pa da nekoga interesuje. Tužno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna