Autor: Beta

Info
17.01.2017.
07:51
Blokirane račune ima 889 preduzeća i peduzetnika u Srednjobanatskom okrugu, odnosno 15,2 odsto od 5.846 ukupno registrovanih.
  • Privatnik

    17.01.2017 17:01
    Živan
    Jedva čekam da u rokovima počnu da plaćaju JP i državne ustanove.Advokatima u sudskim veštacima sudovi plaćaju odbrane po službenoj dužnosti sa višegodišnjim zakašnjenjim i BEZ KAMATE, iako postoje pravosnažna i izvršna sudska rešenja tih istih sudova da se izvrši plaćanje u roku od 60 dana od dana pravosnažnosti.
    Vredi napomenuti da se računi istavljaju tek kada se krivični postupak završi, a vreme trajanja sudskih postupaka poznato je svima. Neki postupci traju i desetak godina, a tek nakon toga sud donosi rešenja o plaćanju, ali čak i nakon toga ne plaća u zakonskim rokovima.
    Veoma je interesantno da sudovi koju odlučuju o tudjim pravima i obavezama svoje obaveze plaćanja ne izvršavaju u zakonskim rokovima.
    Najviše u plaćanjima kasne, ne PRIVATNICI,već JP i državne ustanove, a njima ne možete poslati privatne uterivače.
  • Zivan

    17.01.2017 08:24
    Sada će sve češće dolaziti privatni uterivači dugova, i prisiljavati vlasnike firmi da, zarad opstanka, dugove vrate prodajom lične imovine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna