Autor: Blic/ foto: Pixabay

Info
18.01.2017.
18:42 > 20:25
Većina radnika u Srbiji u proseku dnevno radi dva do tri sata prekovremeno i za taj rad najčešće nisu plaćeni, tvrde predstavnici sindikata.
  • Josip Broz

    18.01.2017 21:12
    nisam vam bio dobar, a?
  • Mile

    18.01.2017 20:32
    Za samo nešto više od četvrt veka pređosmo put za koji je čovečanstvu trebalo više milenijuma ali u obrnutom smeru - od komunizma do robovlasništva, od samoupravljanja do obespravljene radničke klase. Svoj put unazad i u nepovrat povedoše nas sa opljačkanom našom imovinom i na njoj izgradiše svoja prava i svoje imperije.
  • Inspektor Višekruna

    18.01.2017 20:21
    Radim kod privatnika
    I svaki sat prekovremeno mi je plaćen, više od redovnog, po zakonu. I zbog ovog sistema vlasnik firme ispada budala što radi po zakonu i plaća državi poreze i doprinose. Ako se nelegalnom taksisti oduzima vozilo, zašto se i privatniku koji radi na crno ne oduzme firma?
  • Radnik

    18.01.2017 19:59
    Mora da se zaradi i da se ispostuje norma. A sada se svi zale vamo tamo a posla nema. Treba cutati i ponekad pognuti glavu da bi na kraju upalio pec i sedeo na poslu sa laznom diplomom i grejao se na racun drzave Tomislava Nikolica. Krah, hahaha...
  • Svedok

    18.01.2017 19:40
    Patnja
    Moj otac svaki dan ustaje u 4 sata ujutru kako bi se spremio i krenuo na posao u 5 sati iz Panceva, da bi stigao na pocetak svog radnog vremena u Rafineriju Novi Sad, a to je 07.00h. 4 sata koje provede vozeci se tamo i nazad mu se ne placaju. Kuci dolazi u 10 nocu posle napornog rada i tako svaki dan verovatno dok ne propadne do te mere da ne bude u stanju da radi vise kada ce ga zamenuti neki drugi covek koji ce propadati na dalje. Samo zato sto je radnik preko lizinga i sto je to jedini posao koji moze da radi posto su Braca Vucici zaposleni na svim drugim radnim mestima.

    Banana drzava puna laznih doktora.
  • DonJuan

    18.01.2017 19:15
    Pa nista, idu predsednicki izbori... Opet cete da zaokruzite naprednog kandidata... Neki od vas zato sto rade u javnom sektoru pa moraju, iz straha od gubitka bednog radnog mesta sa mizernom platom... Neki ne rade nigde pa se nadaju da ce da dobiju to isto bedno radno mesto, na ugovor naravno, jer vas ponizavaju zabranom zaposljavanja, al ne bunite se, daj sta das... Neke od vas ce kupiti jednom crvenom ili dzakom proklijalog krompira, zavisno dal' ste kompletna ili samo delimicna gologuzija... Neki od vas su samo retardirani, pa veruju u lazi naprednih karikatura i glasaju srcem... U svakom slucaju, pristali ste vec na sve ovo i pristacete opet, prema tome nemate prava da se bunite!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna