Autor: 021

Info
22.01.2017.
15:55 > 15:58
"Elektroprivreda Srbije" saopštila je da će u narednih nekoliko dana završiti istragu oko uvećanih decembarskih računa za struju i obeštetiti sve građane kroz naredni račun.
  • G

    23.01.2017 17:59
    @potrosac - ako im vi šaljete stanje, odnosno imate u njega uvid, ne razumem kako vam nije jasno zašto su vam uvećani računi. Pa da li se stanje koje je naplaćeno na računu slaže sa podatkom koji ste im poslali? Nisu mogli da vam naplate nepostojeću uslugu, postoji razlog zašto vam je račun toliki koliki je, ako su vam obračunali više kilovatsati od stvarnog stanja, onda je to odgovor na vaše pitanje. Račun za struju nije nauka.
  • potrosac

    22.01.2017 20:24
    Nije bilo žalbi u Vojvodini? A kome da se žalimo? Od oktobra stižu uvećani računi. Ne trošim ništa veliko ni puno, nemam grejalicu, nemam klimu, imam TA peć ali ona ne radi godinama, znači grejem se isključivo i samo na drva i ugalj. Struju sam beležim i javljam Elektrovojvodini, tako sam i prvog januara zabeležio stanje i javio kad su počeli da rade 4. januara. Ni njihov sajt preko koga može da se proveri stanje i dugovanje, pre Nove godine nije radio nedeljama, pa su možda tu nešto čačkali..Račune plaćam redovno, po pola iznosa, jer mi i plata ide iz dva puta, pa sam ipak sada dobio 9 i nešto hiljada, obično je oko 4-5 hiljada, a i to ne znam zašto toliko, kad mi leti ponekad račun bude veći nego neki zimski mesec, a isto mi rade uredjaji i leti i zimi...
  • vesa

    22.01.2017 20:09
    eps
    Jos jedna potvrda da je elektrovojvodina i dalje najbolji deo distribucije.
  • Goran

    22.01.2017 18:59
    Voša
    Ima i u Vojvodini reklamacija !!!!
    Identična potrošnja u novembru i decembru, novembar 9.000, decembar 12000
    KAKO ????

    veoma lako : očitali kasnije , plus smanjena voltaža i herci...
    13% izgubljeno za 4 dana kasnije očitavanje i preko 15% na krađi + zelena plava tarifa, mahinacija.

  • Penzioner EPS-a

    22.01.2017 18:40
    Kasa
    Dragi građani,
    moramo se već jednom pomiriti sa činjenicom da se novci šalju i broje u beogradskoj centrali. Inače bez brige, cela je afera izmišljena kao priča da neki loši momci hoće da uzmu novac, a Supermen to sprečava u zadnjem trenutku. Inače sva rukovodeća struktura je SNS-ovska, kao i Spasitelj.Veoma prozirna predstava, već viđena. Ispraviće se nekoliko računa, nekoliko novih poltrona će se porazmeštati i pojeo vuk magarca. Drži vodu dok izbori odu. Kraj priče će biti tužan. Komšije Hrvati već prodaju svoju elektroprivredu da povrate svoj Naftagas, pardon INU. Onda nanovo vrcamo med i ližemo prste. Već kako ko!


  • sneza

    22.01.2017 18:37
    Kako da ne,u Vojvodini su takodje stigli duplo veci racuni za struju koja je popisana 06.01 na badnji dan,pa ko tu kosi,a ko vodu nosi!Lopovluk na sve strane,treba stati tome na put vec jednom.ovo je strasno sta se radi narodu!!!
  • Nana

    22.01.2017 17:52
    Ponovo...
    Ponovicu svoj komentar od 19.1.17. na istu temu: "Ovi iz EPS-a uvek tako rade: ocitavaju brojila kad se vrate na posao posle svih slavlja: Nove godine, Bozica, Slave (pospajaju dane i odu na skijanje).... znaci oko 10-og januara. I onda normalno, posto je obracunski period 40 dana-za decembar koji ima 31 dan, potrosaci predju u visu tarifu.... i plate to EPS-ovo zimovanje!"
    A onda APP ( ako prodje-prodje ).... Namerno se za decembar NE SVODI obracunski period na 30 dana, da bi potrosaci presli u visu tarifu... a ovako "skrojena" tarifa bas pogoduje tom marifetluku. Takodje i SAMO nocna jeftinija struja, kao da smo krtice.
  • em

    22.01.2017 17:31
    VV
    Vojvodinu je*ete vec dugo, ali ne zadugo...
  • Zivan

    22.01.2017 17:15
    Vučićevo predizborno ulagivanje biračima. Građani su tokom ledenih dana mnogo više dogrejavali prostoriju pomoću termoakumulacionih peći ili drugih grejnih tela, te su ušli u crvenu zonu, kada je cena po kilovatu mnogo viša. Naravno, da su i računi uvećani. Priča o nepravilnostima u obračunu je šarena laža, pomoću koje Vučić želi da, navodnim ispravljanjem, tačnije snižavanjem, iznosa na računu da kupi naklonost svetine...
  • Waaat?

    22.01.2017 17:14
    Nase zalbe su puj pike ne vazi?
    Ili je shvatio da je ovde toliko izvisio da mu ni muljanje sa racunima pa herojsko ispravljanje ne radi posao?
  • EV

    22.01.2017 17:05
    Naravno da u Vojvodini nije bilo reklamacija. Elektrovojvodina je uvek bila za tri klase iznad ostalih distribucija u Srbiji. Zato je uvek i bila trn u oku svima. Sada kada su centralizovali EPS i kada sav novac odlazi u BG, opet imaju problema.... Kanda je ovima juzno od Save i Dunava problem kada god dobiju racun za nesto sto su potrosili. Pa nisu placali struju godinama....
  • Tea

    22.01.2017 16:57
    Naravno da u Vojvodini nije bilo zalbi,mi smo lepo vaspitani i cim dobijemo racun zurimo i platimo ne pitamo sta kosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna