Autor: agencije

Info
23.01.2017.
21:37
Američki predsednik Donald Tramp rekao je na sastanku s poslovnim liderima da će biti "koristi" za kompanije koje svoje proizvode prave u SAD.
  • JovaNS

    24.01.2017 09:29
    Tako to radi predsednik koji nema pojma o ekonomiji. Svi njegovi ministri su dovedeni po principu "Da li je najgora moguća osoba za taj posao? Jeste, Uzimaj ga." Ministarka javnog obrazovanja - osoba koja poseduje privatni fakultet i školu i koja je više puta rekla i lobirala da javno obrazovanje treba ukinuti u celoj državi, tako da ostane samo privatno. Osoba za rad i socijalna pitanja - čovek koji je više puta rekao i lobirao da se ukine minimalna zarada, pravo na okupljanje radnika i štrajk i sve moguće zaštite na radu. Osoba za zaštitu životne okoline - vlasnik naftne kompanije koji je više puta lobirao da se propisi koji obavezuju kompanije da očiste svoje brljotine ukinu, kao i da se smanji bezbednost prenosa nafte (ukinu propisi za sigurnosne ventile i slično).
  • Tyler Durden

    23.01.2017 21:46
    Tako to radi predsednik, a ne ko ovi "uplakani radikali" što su se osamostalili pa pronapredili - dođte, dajemo dupe na tacni... nećete da dođete - poslaćemo mi svoje radnike (inače najveće lenjivce u evropi) da kod vas sklapaju televizore i frižidere...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna