Autor: Blic, Novosti

Info
24.01.2017.
13:55
Petnaestogodišnjeg Nikolu B. u dvorištu OŠ "Branko Radičević" u Smederevu u nedelju oko 17:30 časova meštani su spasavali od pomahnitalog staforda koji ga je izujedao čak trideset puta.
  • veronika

    27.01.2017 21:51
    Za Mariju i njenog staforda
    Tako o svojim stafovima, pitbulovima i slicnim masinama za ubijanje pricaju svi vlasnici. Desava se da napadnu i svoje vlasnike, ali na zalost, cesce unakaze ili ubijju neznance.
    A ta vasa prica o krvolocnim pincevima i maltezerima je neverovatna! Da li ste ikada culi da su pinc ili maltezer zaklali nekog? U vise zemalja su stafordi i pitovi zabranjeni i tesko cete naci avio kompaniju koja ce pristati da ih preveze cak i smestene u osigurane kaveze. Sta mislite, zasto, kad je vas pas tako miroljubiv? A i da jeste kao sto kazete, da li zbog vaseg miroljubivog psa treba menjati zakon? Samo vi pocnite da stavljate korpe na vase zveri, a ja ne marim da me gricne koji maltezer; A jeste li citali ovaj clanak? NAPAD STAFORDA I PITBULA U PANČEVU: Devojka ima više od 30 ujeda, a njen pas Raša nije preživeo Takvih stravicnih prica ima i previse. A pogledajte ovo prijateljsko lice! http://images2.kurir.rs/slika-900x608/pit-bul-1383691435-392827.jpg
    Ko normalan moze to da drzi u kuci?
  • marija

    25.01.2017 14:55
    Evo javlja se jedan vlasnik staforda... I da Vam kazem nesto, a da nece objaviti, ajmo lepo....Moj staford nikada nikoga nije napao, cak i kada ga ocepe on muka bezi... Tako da o krvolocnim psa mi nemojte pricati... Malo procitajte i vidite da vise napada ima od pinceva i maltezera, mada manje stete... TI PSI KOJI VI BEZ ZNANJA NAZIVATE KRVOLOCNIM SE PONASJU ONAKO KAKO IH UCITE... Kao i svaki pas... Pa cak i dete... Malo citajte...
  • ex chapman

    24.01.2017 16:26
    Pezos
    pa u Bukovcu su onog čoveka dva staforda izujedala na smrt i to nije bio dovoljan alarm da se nešto preduzme. zločinci se ne kažnjavaju ali se zato kažnjavaju normalni, pošteni i miroljubivi građani ukoliko se brane. pas nije problem - problem je uvek u gazdi! kod mene u okolini ima više ljubitelja "krvoločnih" pasa, ali nijedan incident nije bio nikad a kamoli da nekog ujede. zato što postoje zakoni koji se poštuju a prestupnici strogo i što je najvažnije UVEK kažnjavaju!
  • N

    24.01.2017 15:32
    samo pajaci drze takve pse
    Staforde, pitbulove i slicne. Naci vlasnika i neka krivicno odgovara i adekvatno pre svega, a i neka plati odstetu. Tog staforda bi trebalo uspavati i zavrsiti sa njim. Nije miran pas da bude u prihvatilistu vec je ocigledno opasan.
  • Rusofil_IQ0

    24.01.2017 15:32
    Sad ce da se jave vlasnici ovakvih zveri i ostalih djukela i kazat ce:
    - dete je sutnulo kera, krivo je!
    - djukela napada samo zle ljude/decu??
    - dete nije nauceno kako da se ophodi prema djukeli i zato je tako proslo
    - djukela je traumirana losim zivotom i treba je razumeti!

    A ja im porucuje, vi ste najgori ljudcki slajm, koji zbog licnih kompleksa nize vrednosti (jer jeste niko i nista) drzite ovakve zveri jer su iste glupe i odane vama ljudima bez morala i mozga!
  • vera

    24.01.2017 15:13
    Gradski pas
    Da komunalci idu od kuce do kuce i proveravaju da li su psi cipovani, vakcinisani i nahranjeni, umesto sto se vozikaju gradom u sluzbenim kolima da ubiju vreme ili sede u svojim stanovima za vreme radnog vremena, to se ne bi moglo desiti. Ako pas nije cipovan, gradski je i grad mora da plati odgovarajucu odstetu. Trebalo bi dati u medije sliku psa i traziti susede koji ce ga prepoznati. Bilo bi jos bolje da stave i nagradu za dobijanje tog obavestenja.
    U Novom Sadu komunalci naveliko kaznjavaju vlasnike bezopasnih pasa, ali se ne usudjuju prici vlasnicima pitova i staforda, tako da se ovi psi redovno vidjaju bez korpi, a cesto se momci mangupisu i vode ih i bez povoca! Inspekcija ide linijom manjeg otpora i ispunjavaju normu kazni koju treba da naplate, kaznama za nepokupljene fekalije i to im je prioritet. A postavlja se pitanje zasto Cistoca ne cisti izmet gradskih pasa? Da necemo to morati da cistimo kao i sneg? Svako ispred svoje kuce?
  • Građanin Pokorni

    24.01.2017 15:04
    Biće, biće...
    Cilj formiranja različitih grupa građana je njihov sukob.
    Zbog toga razne NVO organizacije, finansirane od Soro*a, podržavcaju raznolikost ljudskih prava, na veoma neobičan način.
    Umesto da očuvaju postojeća prava i unaprede ljudsko društvo, oni tendeciozno podržavaju samo one koji svojim ponašanjem smetaju nekom, ili ugrožavaju nekog.
    S obzirom da su odgovrni, država i vlast slepi na ovo, ili plaćeni, uspeh ovakvih NVO je zagarantovan.
    U konkretnom slučaju, to znači da će se u budućnosti građani samoorganizovati, i rešavati slučajeve ljudi i njihovih pasa, na način kako oni to smatraju za shodno.
    Jer, niti Komunalna inspekcija, niti Društva za zaštitu životinja, niti lokalna vlast, niti birani politički predstavnici NEĆE DA MRDNU NI MALIM PRSTOM!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna