Autor: Sputnjik/Senka Miloš

Info
29.01.2017.
07:55 > 07:47
Skandinavski psiholozi odavno su nam krstili dijagnozu.
  • slavkostojanov@gmail

    29.01.2017 13:35
    Postpraznicka depresija ili ..
    Umesto koriscenja kojekakvih antidepresiva treba procitati ovaj clanak koji je kockice naseg mentaliteta postavio na pravo mesto. Sve vise osoba bezi u jedan virtuelni svet i zatvaraju oci pred realnoscu koja , ako smo uporni moze biti i lepa . Nedostatak novca ? Zar su ljudi toliko emotivno osiromasili da bi za srecan i kvalitetan zivot bio potreban samo novac? Na svetu ima mnogo gorih stvari od ovih nasih , u to treba da budemo sigurni. Ono sto ama bas nista ne kosta je novo poznanstvo , ziva rec i poneki osmeh.
    Jedan licni savet : probajte da sto manje gledate holivudsko smece na kablovskoj . Tamo su svi srecni i zadovoljni . Ili pak drze sav moguci arsenal oruzja uperen jedan u drugoga . I neprimetno uticu na nas i menjaju nas uz pomoc retardiranih reklama u kojima se pominju praznicne carolije i magije. Pustite Alo, alo ili Mucke i pozovite nekoga na kafu ili caj i ispricajte se . Ko pomene rec novac , placa pomenutu kafu ...
  • ST

    29.01.2017 10:00
    Prazni su tokom citave godine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna