Autor: Zrenjaninski.com/ Foto: Printscreen

Info
08.02.2017.
10:05 > 10:08
Ročište na kom bi trebalo da se otvori stečajni postupak nad zrenjaninskim "Radijatorom" zakazano je za 8. mart u Privrednom sudu u Beogradu.
  • Beogradski pašaluk

    09.02.2017 09:26
    Beogrdski pašaluk
    Kako to da nikada beogradski pašaluk ne pomgne Zrenjaninskim fabrikama već samo po Srbiji.Bajatović napravi gubitne u Srbijagasu,ali mu Vučić uvek izadje u susret,a pogledaj Zrenjanin koji je imao najviše fabrka koje je napraila Marija Terezija kome sada pripada,hrvatima,a svaka vlast zaobilazi Zrenjanin.Najskuplje grejanje,najveći javašluk i to sve rešava Beogradski pašaluk sa stečajemi,ZAŠTO
  • Ljuto gvožđe

    09.02.2017 07:05
    Došli divlji isterali pitome.

    Odlična fabrika sa fleksibilnim proizvodnim programom, ali sa lošim i alavim gazdom.Rasterao održavanje zbog čega mu se 2 puta upalilo ulje ispod peći i došlo je do havarija, a kad dva puta glupo zapneš o istu ciglu 3. put ošineš o ledinu.Hipotekarni krediti za isisavanje para i muljaža sa polovnom opremom su samo još dodatna cigla.Nek vam je bog u pomoć, a ne 6 godina otplata dugova sa 1 godinom grace perioda.Sa takvim pristupom robu možete sutra da dobijete samo avansnim plaćanjem.
  • Zivan

    08.02.2017 15:06
    Šta se dogodili kada je ova, nekada odlična i na izvoz irjjentisana, fabrika totalno urušila...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna