Autor: Blic/Foto: Pixabay

Info
13.02.2017.
14:19 > 14:20
U današnje vreme mušterije budno prati čitava vojska marketinških stručnjaka, koji analiziraju njihove navike u kupovini kako bi razvili još lukavije i sofisticiranije tehnike prodaje.
  • pero

    15.02.2017 19:35
    a tko vas tera da kupujete bez mozga - uključi ga
  • AA

    13.02.2017 17:07
    A tek nasi mark. strucnjaci
    Antropomorfizam?! Kod nas je to malo primitivnije. Ovde ti stave pogresnu, mnogo nizu cenu ispred proizvoda a prave cene nigde, morate da gledate bar-kod da bi videli da li je prava cena u pitanju. Naravno, bar-kod je napisan najsitnijim mogucim ciframa i pri tom ih ima nekoliko na jednom papiricu pa sad nadji pravi. A na kasama kad kucaju ne mozete da vidite cenu nego samo naziv proizvoda. Obaveza da se pored cene napise i cena po kilogramu ili komadu se vrlo retko postuje tako da je poprilicno tesko uporediti cene dva proizvoda razlicite gramaze.
  • to je

    13.02.2017 16:50
    lopovluk
    nije to marketing to vam je lopovluk, kao i stavljanje artikala na mesto drugog, koji ima jeftiniju cenu pa kad dodjes na kasu i vidis gledaju te kao da si pao sa Marsa a tek 10 JEFTINIJE JE LAZ I PREVARA a pogotovo u IDEI i RODI. Sramota je cime se sve trgovci sluze i ocekuju da se kupci vracaju.
  • Pera

    13.02.2017 14:39
    Mazel tov!
    Ne vrede im ti trikovi.
    Kada njihove gazde sačine plan za Srbiju gde će radnik biti plaćen jedva da preživi, gde će mu provajderi naplaćivati minut komunikacije dva puta više nego u EU...
    Džabe im svi trikovi. Nema novca u novčaniku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna