Autor: 021.rs; Foto: Opština Novi Bečej

Info
15.02.2017.
20:01 > 18:49
Prvi Informativni centar za poljoprivredu u Srednjobanatskom okrugu otvoren je u zgradi Stare vranjevačke opštine u Novom Bečeju, a služiće prvenstveno za dobijanje neophodnih informacija iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.
  • Observer

    16.02.2017 19:42
    Opet promašaj
    Da je IPARD program nešto dobro, mnogi bi se javili i bez Vaše pomoći. U sadašnjim uslovima u poljoprivredi, taj stepenik je još na visini, lako je otvarati kancelarije. Hajde da krenemo od nazad, tj. pokažite poljoprivrednicima računicu, kako da budu rentabilni u ovim uslovima ! Oni više nisu naivni, a ni fanatici, da gube na svojoj supstanci i to godinama ! gule ih gde i kako stignu raznim dažbinama ! Recimo u govedarstvu, ako kojom srećom još imaš kravu i hoćeš tele, onda odreši kesu bato ! Prvo plati osemenjavanje, ušnu markicu, umatićenje, ne dao Bog da se tele razboli, ali pre toga je vakcinacija, pa vađenje krvi, vitamini....O skupom koncentratu i da ne govorim. Ako nekako preživi do utovara, opet vađenje krvi, zdravstveno uverenje, potvrda o utovaru, odjava iz registra i mala cena na klanici ! Pametnjakovići, pokažite računicu i ratarima i stočarima ! To je i odgovor zašto nestaju sela i zašto ne možemo popuniti kvotu EU za izvoz junetine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna