Autor: Sputnjik Srbija

Zabava
15.02.2017.
22:57 > 21:16
Novinar američkog lista "Njujork tajms" Džejkob Bernštajn izvinio se prvoj dami SAD Melaniji Tramp koju je nazvao "prostitutkom".
  • Мунгос

    16.02.2017 08:30
    Манекенка Емили Ратаковски је „чула“ да је неки новинар Џекоб рекао да је Меланија…. Ако је то тачно, онда срам да га буде. Ова вест јесте цака, али је провидна.
    Није Џекоб написао, није снимљен, трач је пустила ова манекенка Емили. А нико од новинара фол то не примећује, па сервира нама идиотима медијумским поторшачима.
    Као оно када је Цига кроз причу опсовао капетану жену.
    И овај новинар Џекоб би требао да тужи манекенку, а не да се извињава са задршком, али он ради по плану. Вербално се не важи док се не напише.
    Новинари су свуда исти, веома држе до свог достојанства, а не понашају се достојанствено, сви их гледају шта раде, а они мало па мало траже бенефицирани радни стаж. Или да се прогласе за службена лица.
  • Miodrag

    16.02.2017 07:29
    Eh
    Шта има да се извињава?
  • NS49

    16.02.2017 07:12
    Napadi na Trampa i njegovu porodicu su stvarno nezamislivi i srećom za sada se sve završava na Sudu. Napadi na našeg premijera Vučića i dalje traju pa je baš šteta što je išao na nominaciju one zlotvorke Hilari jer je Tramp mogao da dođe kod nas i vidi kako mi to radimo. Možda stekne neko iskustvo.
  • Donald

    15.02.2017 23:40
    pajsad!
    Ju ar fajerd!!!
    xexexexexeexe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna