Autor: Beta

Info
17.02.2017.
22:47 > 22:50
Kompanija Svislajon iz Beograda je saopštila da je danas potpisala ugovor o kupovini Vršačkih vinograda u stečaju i isplatila izliciranu cenu od 575 miliona dinara.
  • ns

    18.02.2017 14:09
    Uskoro menjaju mesto i ime u Trebinjski vinogradi.
  • Tyler Durden

    18.02.2017 09:15
    Budući da su razni mediji ostali imuni na spregu braće iz jedne strankesa braćom koja je u vrhu vlasti ne bi bilo zgoreg da uoči novih izbora građani Srbije malo proguglaju po arhivama vesti ko je kupio Swisslion, pod kojim uslovima, ko je odobrio oprost dugova prema državi, ko je dobio uspešnu fabriku za tepsiju ribe, ko je dobio pod sličnim uslovima i Vršačke vinograde u bescenje a za uzvrat podržao kog predsedničkog kandidata. Evo bio sam politički korektan, ime jedno nisam spomenuo, ne može nam niko ništa.

    Do predsedničkih izbora, lep pozdrav od građana koji koriste mozak i ne zaboravljaju tako lako.
  • NS49

    18.02.2017 07:05
    Stvarno je neverovanto, a to liči na nas, da firma kao što su Vršački vinogradi propadne a ima tako kvalitetne i tražene proizvode. Tu je sigurno bila u pitanju neka debela prevara i da je neko namerno uništavao tako renomiranu firmu radi lične koristi.
    Svislajon je na dobrom glasu i možemo samo da se nadamo da će tako inastaviti i stvari dovesti u red jer država sama nije to u stanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna