Autor: Beta

Info
20.02.2017.
11:59
Postupak pravne rehabilitacije predsednika kvislinške Vlade Srbije u Drugom svetskom ratu tokom okupacije Nemačke, Milana Nedića odložen je za jun.
  • Komandant Mark

    20.02.2017 16:09
    E, sada će nama jugonostalgični sinovi i unučići komunjara da pričaju o "antifašizmu" i SFRJ-idili. Samo jedno pitanje - kako to da vaš ljubimac (zagorski bravar Broz, koji je jedva natucao srpski jezik) - koji je toliko sveta proputovao (da vidi svu našu "nesvrstanu braću") - nije stigao da poseti Jasenovac, i minutom ćutanja oda počast srpskim žrtvama?!
  • Pamtilo

    20.02.2017 14:02
    rehabilitacija/relativizacija
    Sada će početi pravna gimnastika kako Nedić nije svijeručno likvidirao ni jednu žrtvu, kako nije znao kako specijalna policija na čelu sa Dragim Jovanovićem uslužno hapsi Jevreje i rodoljube po Beogradu, kako je svojim delovanjem sprečio da žrtava ne bude više i bezbroj drugih pravnih veština pri odbrani optuženog. Ali kada se tako nešto radi u komšiluku u slučaju Stepinac, Gotovina i drugim, onda su nam aršini već bitno drugačiji.
  • Sramota

    20.02.2017 13:05
    To je ono kada nacionalisticko-fasisticka vrhuska jos od 90-ih jalovim istorijskim revizionizmom pokusava da se opere od fasizma.
  • Antifasista

    20.02.2017 12:29
    kakva crna rehabilitacija!
    Ja ne mogu da verujem koliko se daleko ide sa ovim budalastinama!! Da su kojim slucajem monarhisti preuzeli vlast u Jugoslaviji, a ne komunisti, ova nakaza bio ostao osvedoceni izdajnik! Dokle cemo zlocince proglasavati pravednicima i mucenicima?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna