Autor: agencije

Info
20.02.2017.
22:08
Vlasti u istočnoj Libiji zabranile su ženama da putuju u inostranstvo bez muške pratnje, što je naišlo na podsmeh.
  • Гадафи

    21.02.2017 09:45
    Захвалите се својим ослободиоцима који су убили диктатора и донели вам демократију!
  • @mrva

    21.02.2017 09:11
    Nije ni hriscanstvo nista bolje. Kod hriscanstva su mracni dani mucenja i ubijanja zena u proslosti, tako da takva radikalnost izostaje danas, ali ideje nisu nista bolje, i ne sumnjaj ni na trenutak da ih ne bi ponovo uveli i primenili, samo kad bi imali sansu kao sto je muslimani sad imaju. Sve religije su zlo i zasnivaju se na gusenju i zatiranju obicnog coveka radi kontrole mase i moci i bogacenja retkih.
  • mrva

    20.02.2017 22:24
    gde islam zavlada tu pamet umire i nastupa srednji vek. ali ove žene, dok pokorno nose ta islamska obeležja imaju malo prava da se bune! ili odbacuješ glupost kompletno i boriš se za slobodu ili su ti argumenti vrlo slabi. Tražiti u okviru islama slobodu je kao tražiti na deponiji lep predmet; nije ne moguće ali je suština pogrešna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna