Autor: Insajder

Info
25.02.2017.
21:25
Već dve godine, kompanija Al Ravafed (Al Rawafed), u većinskom vlasništvu istoimene firme iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i manjinskom vlasništvu države Srbije, obrađuje 3,5 hiljada hektara državnih oranica a da javnosti nisu odstupne informacije o tome koliko je plaćen zakup.
  • Stane

    27.02.2017 23:31
    ravopavst
    Danas sam na parkingu zakasnio da platm parking 4 minuta, inace smo parking mi gradjani izradili nasim sredstvima, dobio sam da platim dopatnu kartu 900 dinara, reklo bi se vrlo efikasna drzava, ali sud vodim 15 godina jer su mi mafijasi i lopovi uzurpirali kucu,vlada mi je ukrala od zaradjene penzije 14 000 dinara mesecno, nasi politicari takmice se ko ima firmiraniju odecu, bolji auto, bolju kucu, doduse diplomirali su posle par meseci "muka" na studijama, mada vecina ne zna ni sta je zavrsila ni gde im je fakultet. Tako je i sa ovim ugovorima sa Arapima, sve je pod tajnom, a kad jednog dana saznamo bice kasno. TO SE ZOVE RAVNOPRAVNOST GRADJANA.
  • berolina

    27.02.2017 08:21
    VOJSKA
    zasto je srbijanska vojska lose opremljena i placena, gladna, 'ladna, neodevena i pored tolike zemlje, koje ima u posedu!? ZASTO VOJSKA ne obradjuje sama SVOJE njive, sume, vocnjake, ribnjake, vinograde, brine se sama o svojim ergelama....pa to su i ranije radili i obezbedjivali sami sebi SOLIDNE PRIHODE I SAMOSNABDEVANJE!
    zar su danasnji politicari i generali toliko neozbiljni, neznalice, protuve i da RADE PROTIV NARODA ??? kome su odgovorni "ODGOVORNI" u tri p.m.punkt.
  • NS

    27.02.2017 07:52
    da poklonimo i zemlju
    Primili smo teroriste Alkaide, studiraju o našem trošku,pravimo im smeštaj o našem trošku,
    još da poklonimo zemlju. A nemamo za pomoć socijalno ugroženim, već odlaze u zatvor
    zbog karte, ili oduzimaju se stanovi zbog neplaćene struje.
    Nije čudo što smo na 4 mestu najgorih zemalja u Evropi, ali sigurnim koracima idemo
    ka 1 mestu.
  • vinogradi

    26.02.2017 17:20
    pa vi neodgovorne lenčuge i umišljeni politički snobovi ispijajte kafe na dan izbora i pravite "statement" belim listićima dok nas rektalno razvaljuju svojim vazduplohovima koji nam po pristojnosti nisu ni do članaka
  • Predragg

    26.02.2017 03:05
    Tu,koliko vidimo,ima elemenata krivicnih dela koja terete Premijera Vucica. Kako niko nije iznad Drzave,nadajmo se da ce i g.Vucic odgovarati pred zakonom.Danas ili sutra,ako treba i Prekosutra,ali Pravna Drzava mora kad tad da proradi.
  • Jovan

    26.02.2017 01:40
    Nonsens
    Cuj "drzavna tajna" za koju lovu su arapima poklonili vojvodjansku ravnicu na raubovanje?!?!
    Neko klepio grdne pare pa se sada prave mutavi.
    More penjite ih na vesala tanka, pa da vidimo posle sta i kako dalje.
  • Kaja

    26.02.2017 00:27
    Strasno sta se sve radi u ovoj nasoj dezavi. Posle ovakvih vesti ne znam ko jos moze da glasa za SNS mafiju.
  • Mile

    25.02.2017 23:03
    Ovo je jedan od primera uzurpacije države od strane pojedinaca na osnovu uzurpacije ovlašćenja i političkog uticaja i trgovine njima. Posao za nezaposleno državno tužilaštvo i ostale organe gonjenja i suđenja.
  • dobrotvorka

    25.02.2017 22:16
    POZNATO
    Je premijeru i "sviti".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna