Autor: Beta; Foto: Medija centar Beograd

Info
26.02.2017.
13:25
Predsedništvo Socijaldemokratske stranke odlučilo je da na predsedničkim izborima podrži kandidaturu Vuka Jeremića, izjavio je danas lider te stranke Boris Tadić.
  • Migo

    06.03.2017 11:05
    Uvazen u svetu
    Vuk Jeremic je bio predsedavajuci UN, i kao takav popularizovao Srbiju u svetu, VivaVox i slicno. Upoznao sve drzavnike sveta. On bi u Brisel odlazio, ne kao mis, nego mnogo snaznijim imenom, posebno Srbijom. I zasigurno,mlada Srbija ne bi cekala za vizu.
  • bivsi glasac

    26.02.2017 17:05
    Pametna odluka
    Ovo ti je, od maja 2012-e, druga "vrlo pametna" odluka koju si doneo. Prva je ona da usred izbora pocepas stranku i formiras "ovo" sto se zove SDS. I moli Boga da ne bude vanrednih parlamentarnih izbora - sada cenzus neces preci sigurno.
  • Nikad kao Bane

    26.02.2017 14:17
    "Veze Vuka Jeremića s Borisom Tadićem sežu još u njegove školske dane kada je ministar bio omiljeni đak predsednika koji mu je bio profesor psihologije u Prvoj beogradskoj gimnaziji. Otuda će mladi Vuk osvanuti kao savetnik Borisa Tadića kada je ovaj 2000. postao ministar telekomunikacija u Vladi SRJ, a potom će ga savetovati i kada je 2004. Tadić postao predsednik Srbije. Teško je, sa stanovišta životnog i radnog iskustva, dosegnuti o čemu je đak sa 25 godina savetovao bivšeg profesora..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna