Autor: Tanjug; Foto: Medija centar Beograd

Info
26.02.2017.
13:33
Premijer Aleksandar Vučić sutra će saopštiti odluku o održavanju parlamentarnih izbora, rekao je potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić.
  • Mali Sloba

    26.02.2017 17:47
    Rakao bih da je više nego očigledno, da se Slobin portparol plaši parlamentarnih izbora. U Slobino vreme, SPS je imao trećinu glasova izašlih birača, a kada je Dačić postao šef stranke, ona je uspela da skupi negde oko 10% i to uz pomoć Palme i Krkobabića. Jasno mu je da stranka njegovim "genijalnim" vođenjem svakim danom ima sve manju i manju podršru, što ne trba da čudi. Ostaje mu samo da pokuša da se ubaci među "zvezde" Granda, pa da zapeva njegovu omiljenu Miljacku. Teško da je i za to, al´ ajd´, neka mu bude.
  • Patuljak

    26.02.2017 14:49
    ocajnicki pokusaj
    Oni sto su nas gurnuli u bezdanu jamu iz koje nas "izvlace" vec 25 godina, konacno treba da odu. Ovo je jos jedno politicko sibicarenje, ali nadam se poslednje. Ovaj put je zeludac naterao narod da se opameti.
  • babasera

    26.02.2017 13:41
    E moj slobin sine....džaba ti to pričanje i prdenje u prazno. Letećete svi do jednog. Toga budi svestan. Jedino možete pokrasti namestiti izbore da bi dobili, narod neće više da vas gleda i sluša, niti da vas plaća

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna