Autor: Telegraf

Info
26.02.2017.
19:31
Dejan Filipović (49) proveo je u zatvoru pet dana zato što je sedeo ispred svoje radnje u Šapcu.
  • Goran

    27.02.2017 14:24
    @Maja

    Procitajte jos jednom tekst i videcete da nigde ne pise da je covek pio pivo vec je samo sedeo ispred sopstvene kuce.
  • NN

    27.02.2017 12:51
    Zato je dobro imati tandzaru uvek kraj sebe :)
  • @Maja

    27.02.2017 11:34
    Kada je neki mafijas u ovoj drzavi odgovorao za bilo sta ?
  • antisendvic

    27.02.2017 11:17
    @Maja , @Centarac

    A vi ste sta ? Borci za svetsku pravdu ?
  • pobeci odavde

    27.02.2017 11:13
    @Maja

    Po vama je u redu nekog hapsiti zato sto sedi isped svoje kuce ?? Kako biste reagovali da to vama urade ? Branite mafijase ? Vi ste jedna veoma kulturna i vaspitana dama.
  • @Centarac

    27.02.2017 11:04
    Da ste shvatili tekst ne bi tako pisali .
  • Maja

    27.02.2017 10:16
    @komsija
    A mozda i ti nisi shvatio poentu komsijinog komentara. Za mene je poenta da zakoni sluze da urede zivot u drustvu i medju ljudima. Pocetak kraja je kad se tolerisu "manji" prekrsaji, kad se pocne sa pomeranjem granice jer je to ipak "samo mali prekrsaj" i "uvek ima neko gori, pa zasto bas mene...". Konkretno, ispred radnje sedi jedan covek, iako je zabranjeno, ne smeta nikom, mozda nekom s kolicima ko je siri po prirodi stvari (sta me briga, ne guram ja kolica...). Onda sedne jos jedan, pa jos dva. Njih 4 smetaju nocu nekom s laksim snom, nekom ne smetaju. Dok se okrenes deset ih je, pocinju sa mentalitetom rulje, i sad je vec svinjac okolo i smetaju svima, ali teze ih je skloniti. Pametan covek ce skloniti onog prvog, i to nema nikakve veze sa problemom ozbiljnih kriminalaca koji se ne kaznjavaju, i svi oni ne opravdavaju ove malecke, a onaj ko opravdava male, je upravo onaj ko ih cini, i cinio bi i vece da je hrabriji ili da mu se moze.
  • Da nije zalosno

    27.02.2017 09:14
    ...bilo bi smesno...
    Moracu reci ovim babama kada dodje lepse vreme one sednu ili stoje ispred zgrade,kuce...Moracu im reci da su "drzavni neprijatelji",jer svako zadrzavanje duze od pet dana remeti javni red i mir.Zavrsice u zatvoru...one su najveci neprijatelji,jer spijuniraju i ogovaraju...definitivno im "gine"zatvor.
    A,ovaj covek bolje da se predstavio kao klosar,dobio bi da jede.Zanima me koji zakon kaze da je zabranjeno sedeti ispred svoje prodavnice?Po kom zakonu su ga osudili na robiju?
    Zastrasivanje naroda od komunalne policije,a epilog je sudija koji je osudio,jer gde sme komunalce odbiti,oni imaju prava da rade sta hoce.Zato su i smisljeni!
  • Centarac

    27.02.2017 09:05
    @komsija
    I procitao i SHVATIO vest.Ne morata da se ponavljate ko papagaj. Naravno da je apsurd,da su mu pisali kaznu,zato sto je sedeo ispred svoje radnje,ali je jos veci apsurd,sto kod nas to niko ne sankcionise(mislim na sedenja ispred tudjih radnji ;) ) . Sustina je u tome,da postoji verovatno i druga strana price,a to je da doticni vlasnik prodavnice nije "samo" sedeo ispred svog objekta i da mu nije pisalo na celu da je bas on vlasnik,vec je to cino mozda sa flasom u ruci. Da li bi to vama,promenilo misljenje o svrsishodnosti napisane kazne? Ako ne bi,bicu slobodan da zakljucim,da ste i vi mozda konzument popularnog "sporta u nas",zvanog OTPADANJE ISPRED DRAGSTORA.
  • Mile

    27.02.2017 08:22
    Došli poslednji dani, šta li
  • brod ludaka

    27.02.2017 08:00
    @evgenije

    U ovoj vesti nije tema o klosarima sto piju ispred radnji (mada ste za to u pravu) vec o coveku koji je sedeo ispred necega sto je njegovo.
  • Dole Partija!

    27.02.2017 07:56
    A pozadina slučaja?
    Ovo mora da je neka AV, AV pravda? Liderska, do panja. Kao da ju je lino svima poznata kérka Adolafa Hitlera sastavljala, a on izvršava. Komunalna prelazi u režim jugenda....
    To je sada više Partijska policija.
    Nedostaje nam neka pozadina. Da li su ga ucenjivali, tražili reket, pomaganje partije...
    pa je prolazak komunalne samo posledica?
  • NS

    27.02.2017 07:47
    bitno je oteti
    Ovoj državi zatvor ne služi da smešta kriminalce, oni slobodno šetaju i
    pucaju po gradu.
    Zatvor služi da se smesti sirotinja, ako neće da da neki novi harač,
    gde ste seli, pogledali,prešli ulicu
    to je pravo bezakonje i nepoštovanje građanskih prava.
    U Evropi je sve to društveno korisni rad ali za kazne koje ne smišlja
    svaka budala kako mu se ćefne.
    U Evropi sede kriminalci u zatvoru, a ne običan narod.
  • pakao

    27.02.2017 07:19
    Pozdravljam ovu vest .
    Vas prijatelj Kim Dzong Un .
  • komsija

    27.02.2017 07:06
    @Centarac
    I na Sajlovu,po ceo dan sede i piju ispred prodavnice,cesto zapevaju,galame...

    Da li ste citali i potom SHVATILI gornju vest ????? Covek je sedeo ispred SVOJE prodavnice . SVOJE PRODAVNICE . SVOJE PRODAVNICE . SVOJE PRODAVNICE .
  • nss

    27.02.2017 06:56
    nss
    ova drzava pod hitno mora da se raspadne...jednostavno mora
  • evgenije

    26.02.2017 23:14
    Da hoće malo da zatvore ovaj ološ koji se svako veče okuplja kod mene u komšiluku ispred radnje. Krenu oko 23h da se okupljaju pa onda piju, galame, neartikulisano urlaju do oko 2h posle ponoći kada je zimsko vreme a do oko 5h izjutra kada je letnje vreme. Ne možeš oka sklopiti. Dolazila komunalna policija, redovna policija, izlazili mi komšije, ali ne vredi. Besposleni džabalebaroši po celu noć prave haos. Neuništivi su kao bubašvabe. Za struju nemaju da plate, ali zato svako veče im nije nikakav problem da ostave po 500 dinara za po nekoliko tura piva. Za mesec dana svaki od njih spuca i preko 10.000 dinara na te sedeljke ispred radnje. Ne znam odakle im jer non stop kukaju kako nigde ne rade.
  • Centarac

    26.02.2017 20:28
    I na Sajlovu,po ceo dan sede i piju ispred prodavnice,cesto zapevaju,galame...Pogotovo ih je veliki broj,kad se zavrsi smena u jednoj ovdasnjoj mesnoj industriji. Ima ih svakodnevno u tom broju, da bi zatvor na Klisi bio premali,da ih primi. A da ne pricam o drugoj vrsti prekrsaja,kada posle par piva,sedaju u kola i voze.
    Molio bih malo tih Sabackih komunalaca,da posete malo i ovo novosadsko predgradje,kad su vec nasi ovdasnji komunalci zauzeti sa opakim prodavcima cveca i vlasnicima kucnih ljubimaca u centru.
  • pera

    26.02.2017 20:25
    sad bar zna za koga nece glasati.
  • Napoleon

    26.02.2017 20:24
    Izivljavanje nad ljudima
  • neko

    26.02.2017 19:55
    zanimljivo
    Ubi coveka, napravi nered, upadni u kucu coveku presuda ce biti oslobadjajuca,jos ce da ti se pismeno izvinjavaju za bilo kakvu nepogodnost.
    Nemoj platiti kartu, sedi ispred radnje, ostavi decija kolica ispred stana ides u zatvor.
    Pravda u zemlji Srbiji.
    Bolje biti ubica i kriminalac, lepsi ti zivot, prijatelj ti policajac i slicno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna