Autor: Blic

Info
27.02.2017.
08:06
Čačanski saobraćajci, koji su krajem decembra uhapšeni u velikoj akciji Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije i žandarmerije, njih 17, pušteni su iz pritvora.
  • Peki

    27.02.2017 10:36
    Borba protiv korupcije
    Poreklo imovine gospodo političari. KLjUČNI PROBLEM OVE ZEMLjE I DRUŠTVA. Sve se može jednostavno rešiti ali NEĆETE kao i u ovom slučaju. ODAKLE , OKLE, OTKUD itd nije bitno kako se izgovara nego kako se steklo.
  • Ivan

    27.02.2017 08:53
    To se klasificira kao kradja. Svima zatvorske kazne sa majicama KRAO SAM a iza POLICAJAC. Sve da vrate da im se oduzme imovina, da stavite u lokalne casopise njihove slike kao sto stavljat kriminalce i one koji ukradu akumulator iz Stojadina. Ajde Stefanovic, da te vidim, slike i imena puna i neka se javno sramote a onome kome su ustanovi da je opet uzeo nakon toga zatvor teski fizicki rad.
    Dosta vise lopovluka meni su uzimali samo sto imam strane table pare jos me vodili sudiji za prekrsaje u Rumi jedna stara ofucana sutkinja da je vidite sve bi vam bilo jasno pokazao sam joj sa kamere da su 4 auta pre mene pretekla kamion koji stoji sa sva 4 upaljena a on mene zaustavio ma hajde vidi vidi ovaj Slovenac ima para ajmo njega a ostale pustio da prodju.
    I nisam im dao pare. I 15000 sam platio u sudu ali njima nisam dao.
  • vv

    27.02.2017 08:53
    Voljela me nije nijedna
    a to je samo u Cacku ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna