Autor: webinfo.rs

Info
10.03.2017.
17:14 > 16:09
Opština Novi Bečej donela je odluku da se smanje plate funkcionerima.
  • Analithichar

    12.03.2017 06:41
    Administracija je najveći gubitaš u državi.Potroši 12 milijardi eura godišnje samo na plate i doprinose, a daje zadnja mesta po kvaliteu usluga u svetu.Oni još žive u komunizmu, uzimaju koliko im treba bez završnog računa ili podnošenja bilo kakvih računa bilo kome.Rade kao klasični reketaši, plata sa budžeta, a svaku uslugu moraš da im platiš.A i te pare nestanu negde usput u privatnim džepovima alavih smradova iz vlasti.
    U takvom sistemu ne može da bude napretka nego stalnog zatvaranja privrednih subjekata i privatnog sektora kome aždaje preko nenormalnih poreza i cena za energente najlošijeg i sumnjivog kvaliteta isisavaju zdravo tkivo.Čim ustaneš ujutro ti si njima nešto dužan.
  • Mikica

    11.03.2017 18:56
    Da li će da vrate te kako kažete "nelegalne zarade". Ovako kako piše ispada da treba neko da se izvine tim funkcionerima (predsednik opštine, zamenik predsednika opštine, pomoćnik predsednika opštine, načelnik opštinske uprave, predsednik skupštine opštine i sekretar skupštine opštine) jer oni su "POGOĐENI". Gde je odgovornost i ko će odgovarati za ove zloupotrebe?
  • Zver

    11.03.2017 18:38
    Pametnica
    Ali tamo je načelnica uprave jedna izuzetna pravnica, kako joj je baš ovo promaklo. Ili su je u zabludu doveli zli zaposleni? Jadna načelnica, sreća te je moja baba potpisala isplatu tih zarada. A ministarstvo, pa hoće li pogledati bar jednom izveštaje o zaradama koji se šalju svaki MESEC!!!!!
  • KOLIKO IZNOSE

    10.03.2017 16:32
    Smanjene plate u DINARIMA to BRUTO?
    Kolike su bile BRUTO (neto+ porezi i doprinosi+regres+topli obrok+prevoz+jubilarna nagrada+seminari+upotreba službenog vozila+platašofera+telefon i internet)
    To bi nasa zanilmalo da znamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna