Autor: Tanjug

Info
23.03.2017.
23:00 > 22:38
Nikada do sada neki predsednik SAD nije otišao sa vlasti zato što je opozvan sa dužnosti, a Donald Tramp i njegove eventualne veze s Rusijom mogli bi da budu istorijska premijera, navodi "Dojče vele".
  • Dragan

    24.03.2017 09:02
    glasači
    Ljudi su glasali, ali kakve to veze ima u demokratiji...
  • Građanin

    24.03.2017 09:00
    Klinton-ISIS i pedofili
    Uopšte nije problem što su Klintonovi napravili Alkaidu i Isis, što primaju pare od Saudijske arabije, koja je najzaostalija zemlja sa najvećim kršenjem ljuskih prava na kugli zemaljskoj.
    Nije problem što su Klintonovi preko Soroša zauzelii sve medije i CNN i preuzeli neke službe u svoj privatnu službu kao Cia. Nije problem ni što su Klintonovu upleteni u pedofilski najveći lanac širom sveta, otmicu dece na Haitiju, Lolita boing i Zanimljivo. Ako ne možeš da dobiješ izbore onda oduzmi prevarom.

    http://www.blic.rs/vesti/svet/asanz-optuzuje-hilari-i-isis-se-finansiraju-istim-novcem-trampa-nece-pustiti-da/zgp5szd
    http://www.neonnettle.com/news/1762-hillary-clinton-connected-to-norway-pedophile-ring
    http://www.blic.rs/vesti/svet/afera-lolita-ekspres-bil-klinton-bio-redovan-gost-osudenog-pedofila/exzjhmc
    http://www.kurir.rs/planeta/vikiliks-na-dan-izbora-razotkrio-klintonovu-hilari-povezana-s-kradom-dece-na-haitiju-clanak-2531363
  • Vlada

    24.03.2017 07:33
    ---
    Pre svih, vojni lobi neće dozvoliti da manje ratuju i seju smrt širom sveta. Očigledno da Tramp ne odgovara za takvu politiku i to je pravi razlog za ove montirane veze sa Rusijom. Manje ratova znači manje novca, jer Money makes the World go 'round...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna