Autor: 021.rs/ foto: Medija centar Beograd

Info
23.03.2017.
18:32 > 18:35
Asocijacija onlajn medija izražava zabrinutost zbog slučaja praćenja i snimanja urednika portala "Južne vesti" Predraga Blagojevića.
  • Joka

    24.03.2017 07:40
    Urednik je opasan po narod, a kriminalci koji rešetaju ispred vrtića nisu.Sve se nadam da će narod izaći 2. aprila i izabrati slobodu, (kakva god da je)....
  • Predragg

    24.03.2017 00:39
    Kao i u proslim slucajevima,savetujem punu internacionalizaciju problema slobode zivota i informisanja u Srbiji.Samo pravovremeno cirkularno izvestavanje svih medjunarodnih institucija i ambasada relevantnih gradjanskih drzava u nasoj zemlji o svakom napadu na demokratski poredak,moze pomeriti stvari pritiskom koje ce na Vucicev rezim izvrsiti predsednici drzava i asocijacije.
    Jeste li razmisljali zasto samo N1 TV moze normalno izvestavati u Srbiji ? .Jer su CNN i USA preozbiljan zalogaj za vlast i Vucica. Jeste li videli kazne koje su sudovi udarili novinarima i 021,kad nemaju mocnog zastitnika ? Cak je i (sada metiljavi) B92 pokleknuo.Verovatno im prete finansijskim kontrolama i sudovima.
  • Južnjak

    23.03.2017 19:32
    Jedan od retkih, ako ne i jedini portal u Srbiji koji prenosi vesti tačno i korektno, i koji ARGUMENTOVANO prenose vesti i o poziciji i opoziciji, bez ikakvog "ostrašćivanja" i prema jednima i prema drugima. Zato ih i mrze...

    JV su jedini preneli vest da je pripadnik "južne republike" pravio dar-mar po mitingu AV u Čairu i da se to moglo primetiti u direktnom tv prenosu kada je i sam AV reagovao za govornicom.
    Do konačne pobede i oslobođenja južne Srbije!
  • klokan

    23.03.2017 18:47
    budite na oprezu i vi sa 021.rs,i vas prate milion posto..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna