Autor: Beta

Info
23.03.2017.
20:01 > 20:24
Podrška građana Srbije suzbijanju sive ekonomije najveća je u poslednje tri godine i dostigla je 94 odsto, dok 60 odsto smatra da je država odlučna da se izbori sa tim problemom, pokazalo je danas predstavljeno istraživanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).
  • Liman3

    24.03.2017 18:25
    Pa prijavili bi...
    ...radnici gazde za razne mahinacije ali najveci problem je kad radnik prijavi gazdu nekoj inspekciji ubrzo ta ista inspekcija javi tom istom gazdi poimence ko ga je prijavio i najavi mu se da ce doci u inspekciju po prijavi da se spremi i sredi potrebne papire da ispadne da je sve u redu i kako onda radnik da prijavi gazdu inspekciji kad posle taj radnik bude etiketiran od strane gazde i ne moze vise nigde u privatnom sektoru da se zaposli i onda se cudite zasto radnici cute?! Ocistite prvo inspekcije od takvih korumpiranih inspektora koji bi trebalo da rade u interesu gradjana a ne pojedinaca i onda se cudimo posle zasto mladi beze iz Srbije?! A najbitnije je da se nateraju svi poslodavci koji imaju privatne firme da daju normalne godisnje odmore a ne minimalne ili nikakve, da prijave radnike na ceo iznos i ne samo iznos vec da to bude normalna plata a ne minimalac kao u vecini slucajeva 99%, da nas ne teraju da zvanicno potpisemo za 8smocasovno radno vreme a radimo u proseku 10 sati dnevno i svaki vikend da bi dosli do cifre od 216 radnih sati za minimalac a da uvedu kazne koga uhvate u bilo kakvom prekrsaju mu oduzmu celokupnu imovinu i zavrsi u zatvoru na minimum 10 godina pa bi se valjda kaznama uveo neki red a ne da mi posle kad odemo u penzije iz privatnog sektora postanemo socijalni slucajevi!
  • Nervirach

    24.03.2017 07:37
    Jesu. Ali kakva vajda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna