Autor: Tanjug

Info
25.03.2017.
08:50 > 09:31
Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano danas sa direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a.
  • Gospodža

    25.03.2017 14:38
    Borba ali juče
    Gospodo,

    Ovo nije borba protiv sive ekonomije. Ovo je samo još jedan način da se vidi kolika smo sirotinja i beda. Radim u jednoj radnji, i do sada su me spopadali na dnevnom nivou od 8h rada, bar četvoro koje hoće račune da im sačuvam.
    Najgore je od svega što mi je jedna gospođa "zakazala" da će sutra u to i to vreme doći po račune, i da joj čuvam. Bez možeš li, da li je problem, hvala, ili bilo koje slične reči iste simbolike.

    Tako da.... Ajde malo drugačiju igru da igramo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna