Autor: Tanjug

Info
27.03.2017.
05:33
Britanska policija uhapsila je 30-ogodšinjeg muškarca u Birmingemu zbog sumnje da je povezan sa napadom u Londonu u blizini parlamenta, tokom kojeg su ubijene četiri osobe, a 50 povređeno, saopštila je londonska policija.
  • NS

    27.03.2017 12:28
    El mudžahid
    Dok se negira povezanost sa Isisom,
    Halid Masud, koji je 22. marta izvršio teroristički napad u Londonu, za vreme rata u BiH bio je pripadnik zloglasnog odreda "El mudžahid", gde je zločine uvežbavao na Srbima.
    Zanimljivo je da su gotovo svi veliki teroristički napadi u Evropi i SAD imali neku vezu sa BiH. Ili su teroristi učestvovali u ratu u BiH, kao što je bio slučaj sa napadom 11. septembra u SAD, ili su imali državljanstvo BiH, kao što je slučaj sa napadom na Madrid", istakao je Galijašević

    http://mondo.rs/a993785/Info/Svet/Napad-u-Londonu-terorista-bio-u-BiH-devedesetih.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna