Autor: Kurir/Foto: Pixabay

Info
10.04.2017.
07:28 > 07:44
Građani Srbije na sve načine se dovijaju kako da zarade ili dobiju neki dinar, pa pojedini u tome idu toliko daleko da su počeli da se bacaju pod automobile ne bi li od uplašenih vozača uzeli pare da ih ne bi tužili.
  • Ja

    10.04.2017 11:08
    Ne znam koliko je kamera za naše sudove zakonita.

    Biće da je po onom: dali više veruješ meni ili svojim očima? ;)

    U Austriji je koliko znam kamera za kola zabranjena
  • vozač

    10.04.2017 10:30
    Vikend pre dve nedelje, Bul Cara Lazara semafor kod česme, saobraćaj minimalan tj moje vozio jedino u pravcu ka Merkatoru. Tri muške osobe stoje iza biciklističke staze (bliže česmi), iznenada jedan od njih počinje da trči ka prelazu i zauzima bočni položaj u odnosu na vozilo, pokušavajući da ostvari kontakt. Na sreću uspeli smo da ga izbegnemo, a on se zaustavio nasred bulevara mašući nam preteći uz gomilu psovki.
    Vratili smo se ali nismo uspeli da ga pronađemo, naravno javili smo policiji, neka barem postoji zabeleška.
    Inače u pitanju je muškarac 50-ih godina, zapusten, seda brada srednje dužine, pripadnik manjine, pošto je nosio trenerku sa kapuljačom lice se nije dobro videlo.
    Iskreno, bilo je prilično stresno, ali šta da se radi to nam je realnost.
  • Vozač

    10.04.2017 10:28
    I biciklista ima svakakvih
    Meni se desilo isto sa biciklistom koji je pokušao da se podmetne
  • da

    10.04.2017 09:51
    Stari fazon, tako se ona devojka bacila pod auto jedva punoletnog sina jedne poznate licnosti. Nala da ima milione. Sreca pa je mali bio dovoljno pribran da se ni ne zaustavlja, nego brzinski odveze sa lica mesta, i sreca da su posle i tuzioci i sudije prozreli stvarnu nameru devojke pa ga nisu ni tuzili. Nju nisu pitali, jer nije ziva, inace bi garant priznala.
  • Perica

    10.04.2017 09:19
    #####
    Držać za telefon i snimajte vožnju...
  • ns

    10.04.2017 09:14
    stara fora, svako ali SVAKO vozilo u rusiji zato ima video-registrator tj. kameru koja snima i napred i nazad i zvuk da ne bude posle udario me auto, a ako slučajno preživi takav lepo sa snimkom na sud pa oslobađajuća presuda ali i podaci o "oštećenom" pa kad sve prođe na adresu kuc-kuc i ispunjena mu je želja prebijanje na mrtvo ima sledi!!!
  • Ako

    10.04.2017 09:03
    I treba
    Svaki način regulacije saobraćaja u Srbiji kao i vozača, usporavanja njihovog kretanja i otvaranja četvoro očiju, uz nekorištenje mobilnog - u Srbiji je podoban.
    Ako voziš kako treba, niko ti se ne može baciti. A tu su i kamere, kao kod Rusa. Prednja i Zadnja ili čak 4 kao kod nekih.
  • Boki

    10.04.2017 08:50
    Radi se to odavno kod nas ali izgleda da je eto eskaliralo - pitam se zasto...
  • Zvekete

    10.04.2017 08:45
    Limanska pijaca
    Ova praksa se par godina unazad upraznjava kod Limanske pijace u NSu. Stane baba iza autobuske na Bul Cara Lazara i onaj koji skrece iz Sekspirove ka Merkatoru gleda uglavnom levo ili u levi retrovizor ne bi li se ukljucio u saobracaj, i bas u tom trenutku se bakuta baci na auto ili cukne rukom u desnu stranu vozila i naravno arlauce kao da joj neko dere kozu s ledja, vrv zbog efekta.
    Mesecima su panduri stajali upravo tu posle autobuske stanice i hvatali takve slucajeve.
    Samo cekam kada ce ovi sto prosjace po semaforima da se dosete da to isto rade. Bice vrlo veselo.
  • Мунгос

    10.04.2017 08:33
    Овај директор Комитета Дамир Окановић је заиста пун маште, увезао је из Америке и Африке бацање под точкове аутомобила.
    Сад ми је јасно како успева да смисли оне трагикомичне законе о саобраћају који су толико добри, боли глава.
    Ја предлажем да Дамир у следећи закон убаци члан: „Уколико се докаже да се неко намерно бацио под точкове, власнику не треба одузети аутомобил“.
  • Mitar

    10.04.2017 08:33
    Biće bolje za dve godine!
  • Normalan

    10.04.2017 08:14
    Usmerivači
    Još samo da ste naveli da su ovi prevaranti "iste vrste" kao i oni što usmeravaju na parkinzima pa oštete kola ako ne platiš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna