Autor: Mreža 21 (Zlata Vasiljević)

Info
13.04.2017.
17:00 > 08:10
Budžet Grada Sombora u ovoj 2017. godini iznosi dve milijarde i 686 miliona dinara, a skoro dve trećine prihoda doćiće od raznih vrsta poreza, pre svega poreza na zaradu.
  • Ludnica

    14.04.2017 01:14
    Razumem
    Te promene sto navodi Srdjan Vlaskalic se desavaju i u drugim lokalnim zajednicama jer SNS vrsi uticaj gde ce pare ici. Npr.ako vam neko iz naprednjacke vlasti javi da konkurisete, moracete u zamenu da im date minimum 10% para. Ljudi prodaju i obraz za projekat od 100.000din. To su strasne stvari. A sad otvoreno cak daju pare pojedincima koji su u stranci ili u dilu sa njima, vise se ni ne trude to da sakriju.
    I to su obesmislili. Tuga i jad.
  • Caca

    13.04.2017 18:41
    Ma hajde! Takva je praksa godinama, sad već decenijama unazad, šta je tu novo!? Tu su uvek mutna tj. jasna posla- ako znaš nekog da ti progura projekat proći će, a ako ne znaš šanse da prođe su ispod 1% Nego mi je neobična izjava da je udruženje godinama dobijalo novac iz budžeta za jedan njihov projekat a da sada više ne dobija-pa se pobunili...
  • Jugosloven

    13.04.2017 18:41
    S konja na... mačku?
    Šta se promenilo od doba socijalizma?
    Ništa, osim što mnogo, mnogo gore živimo.
    A tadašnja država je rušena za ljubav strancima, jer su anrodi smatrali da će osamostaljeno mnogo bolje da žive, i da će i nama biti pružena neka prilika nekog "sna" ravnopravnosti i demokratije - u kojoj se ceni rad, i znanje.
    Najbolnije je što smo na čitav mogući razvoj situacije , na vrstu neprijatelja i na ono što nam se može desiti - bili stalno upozoravani.
    A sada se od nas traži da predamo nekretnine, pazimo da li ćemo i kada ići u WC, da se vakcinišemo isključivo vakcinama njihove proizvodnje i da gledamo najgore stvari na TV-u ili kladionici. Ili da se iselimo, što ih posebno raduje. To je sad naš "san".
    A o Partiji - sve znate. Osim, da će i sledeća Partija biti ista takva.
  • Its me

    13.04.2017 17:12
    Imposibile

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna