Autor: Asmedi/021

Info
19.04.2017.
11:23 > 12:40
Poznati britanski časopis "Press Gazette" pokrenuo je kampanju koja ima za cilj da zaustavi uništavanje novinske industrije u toj zemlji od strane američkih korporacija Fejsbuk i Gugl.
  • Nervirach

    19.04.2017 16:05
    Imam i ja valjda pauzu. Ne samo vi botovi.
  • Voja

    19.04.2017 14:38
    @nervirach
    i pored danasnjih problema u firmi... ti stignes da komentarises ovde.
    Bole te...
    tebi svaki komentar u toku radnog vremena
  • U popizdu

    19.04.2017 14:01
    Pa ti druže lepo počni i da se lečih preko Gugla i da koristiš fejsbuk za informisanje. Biće ti super, siguran sam. Mani se realnog sveta.
  • AA

    19.04.2017 13:42
    Meni ne liči na pujdanje. Niko ne izražava želju da zabrani Fejs i Google nego baca u prvi plan dve stvari: plaćanje poreza državi u kojoj ostvaruješ prihod i istraživačko novinarstvo.
    Ako je policija prva linija odbrane od kriminala novinarstvo je druga, naravno od strane pravih i poštenih novinara. Ali i to treba finansirati.
  • Nervirach

    19.04.2017 13:09
    Ovo mi vise lici na neko pujdanje od nasih. Nalik na ono radikalsko iz devedesetih, oni porezi na telefone kao luksuz. Sve zavisi kako koristis, preko fejsa sam skupio gomilu referenci i povezao se sa ljudima sa kojima nikada nisam ni slutio da cu kontaktirati na bilo koji nacin, pitao ih za savete, naucio nesto... Preko interneta sam (Google pretrazivac) nasao gomilu knjiga koje nasi izdavaci izbegavaju, nasao gomilu tutoriala i naucio svasta. Jel treba da vicem ua? Ne. I da, pre jedno pola sata je izbio neki problem u firmi, pravnik, naravno elita je na godisnjem(u rezervnoj drzavi). Otkucao (opet Google) sta nam treba i resili. Ne trebaju nam pravnici. Ako vi koristite fejs da bi kacili sta ste jeli i pili u kom kaficu vi ste idiot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna