Autor: Tanjug

Info
20.04.2017.
15:14 > 15:54
Suđenje nekadašnjem načelniku Generalštaba, penzionisanom generalu Momčilu Perišću, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 2. jun.
  • Мунгос

    20.04.2017 16:20
    Добро би било да неки добар адвокат преиначи оптужницу тако да је Перишић шпијунирао за Европску Унију уместо за УСА, могао би да тражи после да Перишић буде ослобођен као визионар пријатељских односа са дотичном ЕУ.
    Такође би могла да се уважи његова заслуга што је из Задра извукао Југословенску младеж од линча новорођене Хрватске демокрације. Није то баш мала заслуга, а стварно се десило.
    А могло би да се уважи мишљење цењеног Љубодрага Стојадиновића чувеног Југословенског војног аналитичара, да шпијунажа више не постоји, па према томе нема ни потребе судити дотичног.
    Такође ту је као бранилац и Милан Ст. Протић, чувени београдски демократа, који се тада питао – срески шпијун, свастикин бут, да ли то још постоји?
    Хаг,
    Све у свему, Перишић има добре шансе.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna