Autor: Tportal.hr

Info
23.04.2017.
17:22
Facebook je, tokom svoje godišnje konferencije za razvojne programere - F8, predstavio servis koji se smatra prelaznim rešenjem koje će vremenom omogućiti potpuno uklanjanje lozinki.
  • CIA snajka

    24.04.2017 10:37
    A Nenad iz Novog Sada je od izuzetnog znacaja za ovu planetu i covecanstvo, pa tako i za nas CIU, i zato cemo pratiti svaki njegov korak, svaku njegovu objavu sta je danas jeo, kakav je bio rostilj juce na vikendici, kako je kakio, da je juce izasao i popio tri piva, fantasticne mudrosti u statusima "opet ponedeljak", uzbudljive slike sa njegovog poslednjeg letovanja u Pefkohoriju, 246 slika njegove novorodjene bebe i slicne subverzivne aktivnosti koje bi mogle ozbiljno da ugroze poredak i stabilnost sveta.
  • Nenad

    24.04.2017 09:25
    Svaka ovca ima vunu
    "Facebookovo rešenje je tek jedno u nizu nastojanja da se uklone lozinke u radu sa kompjuterima i pametnim telefonima, kojima trenutno dominiraju biometrijska rešenja poput otiska prsta, skeniranja rožnjače i prepoznavanja lica."
    -

    Dodje Baja nakon toga iz CIA i kaze"Sve face,otisci prstiju i roznjace korisnika FB su nase vlasnistvo,to jest servis FB".
    I to je to dragi moji.Prijatno dopisivanje.Drugim recima nema potreba da Vas policija prati.Sve sto treba policiji da zahtev administratorima FB i nadju Vas gde god da ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna