Autor: Danas

Info
27.04.2017.
07:49 > 07:58
Vlada Srbije razrešila je 20. aprila Gordanu Predić sa mesta državne sekretarke Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a na njeno mesto postavljen je Marko Milenković.
  • Mohito

    27.04.2017 13:23
    Post izborna predstava za glupe i neuke. SRS i SNS su u istom kolu destrukcije koja unistava srbiju. Mora s necim da se skine paznja u medijima pa makar to bila ovakva debilna prica.
  • Steva-NS

    27.04.2017 11:21
    Očito je da su Radikali panj u oku "demokrata" ! Šta će tek biti,kada shvate,da su Radikali jedino rešenje !!!
  • Мунгос

    27.04.2017 10:34
    Радикали су сигурно присиљавали Марка Миленковића да остави посланичко место, али не би се рекло да су га присилили. Оставку је дао зато што је отишао на вишу функцију. Шта да се ради, Европска Унија нам је поклонила закон који легализује прелетање посланика, а ми смо ако ништа друго, бар послушни. Једино ме секирају колеге које су болесне од шешељитиса, па сумњају да у овом случају све остаје у кући, односно СРС. Можда су у праву, па ко им је крив што нису и они прелетели, као већина демократа и чанковаца.
    А министар просвете Младен Шарчевић природно неће поставити за службеника неког ко је мање глуп од њега. Ако се још и јави неки мање глуп, онда ће бити постављен само ако има путера на глави више него министар.
    Хвали се један људождер како је појео неког српског министра просвете: „Глава намазана путером, прсте да полижеш. Даље, чиста кртина, кичме нема нигде. Али најбоље је било у задњици: ту пронађем још двојицу која му се завукла.
  • Radoje

    27.04.2017 09:42
    kadrovska baza
    Srpska radikalna stranka je ocito kadrovska baza SNS s obzirom da SNS u svojim redovima osim falsifakatora i slicnih tipova nema ljudi od znanja i autoriteta.Clanovi ove dve stranke pripadaju istom mentalnom sklopu pa im prelazak iz jedne u drugu sa tog stanovista ne predstavlja problem. Setimo se Martinovica koji je sve najgore govorio o Vucicu ,Nikolicu i SNS pa je po prelasku u SNS postavljen za sefa poslanicke grupe SNS gde njegove primitivne pljuvacke sposobnosti dolaze do punog izrazaja.
    Ovi i njima slicni Risticevici,kojima ocito nije stalo do reda i morala,dobijaju vazne drustvene funkcije i svojim primitivnim ponasanjem stvaraju opstu klimu primitivizma.
  • ja

    27.04.2017 09:03
    Nije stvar u tome što se ti slepci međusobno svađaju, njih je sve (i radikale i lečene radikale) inače izmislila iz senke sveprisutna a nikad reformisana Udba. Problem je u tome što Udba nastavlja sa svojim ludačkim projektom "kretenizacije" naroda kroz postavljanje takvih slepaca u prosvetu, obrazovanje, kulturu, medije i slično. Time se naša omladina "vaspitava" na odanost Kuriru, Informeru, Pinku, sponzorušama, patološkom rusofilstvu, mržnji prema svemu demokratskom i pozitivnom, itd. Na duge staze, Srbija ide u totalnu propast.
  • Perica

    27.04.2017 08:49
    Providno
    Ama dosta više pa svi znamo da je SRPKA NAPREDNA STRANKA ustvari SRPSKA RADIKALNA STRANKA . Slično nešto kao Jugo restajling sve je isto . Razlika je samo u tome sto su se sada malo otvorili prema evropi i to je sve.
  • dule

    27.04.2017 08:30
    Ajde Šeki, šta se foliraš. Pa svi mi znamo da su svi, ali SVI članovi tvoje stranke go..a neopevana, od najnižeg početnika do predsednika. A znaš to i ti, samo što to javno priznaš samo kad neko od tvojih pređe u SNS. A kako je krenulo, eto i tebe za godinu-dve.
  • Boxy

    27.04.2017 08:18
    Šeki prs'o definitivno
    ".. i tako nam je oborio 20 procenata glasova na tri odsto."
    Kad bi ovo bila istina (a, naravno da nema veze s mozgom) takvog čoveka ODMAH uzimam za PR-a mog malog preduzeća.
    Vučićeva politika je od 2012. godine da po svaku cenu oslabljuje sve druge stranke. Ko god je "neko i nešto" u nekoj stranci, automatski biva primljen kod Vučića. Čujem da njegovi sve glasnije počinju da šize.
  • nss

    27.04.2017 08:09
    nss
    iz teksta se vide sve njegove sposobnosti...bas kvalifikovan kadar a rezultate znamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna