Autor: Beta

Info
29.04.2017.
10:23 > 10:02
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je da neće biti otpuštanja prosvetnih radnika i ponovio da je "sigurno" jedno povećanje njihovih zarada tokom ove godine.
  • AVAV

    29.04.2017 12:20
    Obecanje ludom radovanje .
  • nsss

    29.04.2017 10:48
    nsss
    obrazovni paket o seksualnom nasilju...elektronski dnevnici...zaista se pitam da li zivimou istoj drzavi sa ministrom...pa u mnogim skolama ni wc ne postoji a kamoli internet,bavite se kojekakvim novim programima kao da se prosveta radja onog momenta kada dodje novi ministar....samo jedno je zaboravio gospodin ...PROSVETA POCINJE SA PREDSKOLSKIM VASPITANJEM I OBRAZOVANJEM a ne sa osnovnim skolama,predskolcima niste vratili ni oduzetih 10% i imaju platu za 10 hiljada vecu od minimalca a visoko su obrazovani za razliku od mnogih koji pisu vase programe...u srbiji postoji 21 ooo predskolaca za koju vam jos nisu javili da postoji jer vi nemate vremena a pomocnici vam pojma nemaju o toj delatnosti....ozbiljno ste se zamerili predskolskom vaspitanju i obrazovnju a to nece na dobro izaci....KLJUC U BRAVU ce biti jedini nacin pa kada stane cela srbija onda pricajte o seksu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna