Autor: N1

Info
29.04.2017.
20:23
Spisak onih koje Srbija smatra ratnim zločincima znatno je duži od javno dostupnog.
  • neko

    30.04.2017 07:58
    A Srbija pohapsila i isporučića sve svoje Predsednike, ministre. generale....to samo govori o "političkoj eliti" koja je vladala Srbijom u proteklom periodu, odnosno za čije su interese radili. Bruka i sramota. Sad i najnaivniji gradjanin vidi da je njihova priča o "univerzlnoj pravdi" samo prazna priča za lakoverne, koja je imala za cilj anesteziranje domaće javnosti i odradjivanje "domaćih zadataka" dobijenih od stranih mentora koja se ogledala u kriminalizaciji, hapšenju i isporičivanju političkog i vojnog vodjstva Srbije.
  • Stanko

    30.04.2017 05:56
    Glup
    Kako Predrag stavlja Haradinaja u rang Šešelja. Nejasno da imalo pametan čovek uporedi kolača sa govorom. Kome je Šešelj odsekao glavu, vadi oči, silovao. Dali Ostojića, Jojića, Radetu, stavlja uz rame Orića, Gotovine......
  • Nervirach

    29.04.2017 23:30
    Tacno, niko ne spominje da je majcica htela da istok Srbije preda Bugarskoj. Za ratove ja sumnjam na Rusiju jer ona stiti one koji su bili protiv da budemo primljeni u ondasnju Evropskoj zajednicu. Po principu Ceske i Slovacke. Do ratova rusa je bilo samo okolo Jugoslavije. Sada samo sto ne iskacu iz frizidera. Evropa je stvorila Srbiju, srpske knjige su stampane u ozloglasenoj Austrougarskoj a ne u Rusiji.
  • OK

    29.04.2017 21:55
    Revanš
    Hitno doneti uzvratne odluke.
  • Predragg

    29.04.2017 21:35
    Samo je potpuni Imbecil mogao narediti uvodjenje kontramera Francuskoj. Je li se sa ikim posavetovao +/-,pre takvog kretenizma. Postoji puno drugacijih,pametnih metoda kako realizovati interese. Utakmica se,kreteni nijedni,igra 2 poluvremena,cesto i produzetke.Polako mudro strpljivo uporno. Mada je evidentno da je Haradinaj zlocinac,kao i Seselj, medjunarodni Haski sud ga je oslobodio odgovornosti. Za isto krivicno delo nigde u svetu ne mozes nikome ponovo suditi,osim kada se nadju neoborivi ,znacajni dokazi koji dalje terete to lice. Celi taj novi proces,mora biti toliko pametno,strucno i diplomatski tanano izveden.da ne sme postojati nikaav kamencic na putu Prava ( i Pravde). nakon jadno odradjenog posla s nase strane (i jos jadnije Pravne Drzave Srbije),sada se drzimo za glavu, besnimo,imamo osecaj nepravde,zbunjeni smo i naravno,nadalje jos vise gresimo.
  • O

    29.04.2017 20:57
    Ha , ha pa ova vlast se trudi da nas sto vise iskompromituje u svetu ne bi li nam ponovo vize uveli i zatvorili nas sankcijama. Jedino tako oni mogu vladati. Svi su krivi , svi su glupi. Niko nije ni trazio te zlocince, a ako su se nekad i zeznuli pa trazili sad boga mole da ne dodju ovde. Sta bi sa njima? Prica za glupi narod.Srbija ljuta na Francusku!?Pa da nije te Francuske , rascerecili bi nas
    "saveznici " posle prvog rata.Kako vlast nije ljuta na "majku Rusiju" koja nas je izdala i pokrala gde god je stigla i dalje nas unistava.
  • Nervirach

    29.04.2017 20:50
    Stvarno, evo ni Miru Markovic ne isporucuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna