Autor: Novosti

Info
29.04.2017.
21:29
Deo Subotičana nije zadovoljan vešću da će se u ovom gradu graditi šest stanova namenjenih migrantskim porodicama koje zatraže azil u našoj zemlji.
  • niko

    02.05.2017 11:03
    uteha
    Najzad mozemo svi odahnuti! Madjari se iseljavaju i ne pada im na pamet da odvajaju Vojvodinu. Samo ne znam kako ce biti za par godina , kad nam dragi vodja naseli Vojvodinu, azilantima, pa se oni namnoze. Mozda ce tada neko ipak odvojiti Vojvodinu i pripojiti recimo Siriji.
  • Blasko

    02.05.2017 10:15
    Provincijalizam i ksenofobija
    Pogledajte statistike i videćete da broj stanovnika Subotice dramatično opada zbog iseljavanja i negativnog prirodnog priraštaja. Umesto da budu srećni što će dosaljavanje nekoliko nesrećnih porodica potpomoći katasrofalnu demografsku sliku Subotice, građani se ponašaju krajnje netoleratno, valjda podstaknuti Orbanovom ksenofobnom i rasisitičkom politikom. Sramota za Suboticu koja je uvek važila za tolerantnu multikulturnu sredinu.
  • Desk

    01.05.2017 01:59
    Prvo ovu krizu nije izazvao Brisel, jer nije Brisel naložio našoj državi da stihijski i bez ikakve kontrole pusti na desetine hiljada migranata u našu zemlju sa isključivim ciljem da oni samo prođu kroz zemlju na putu ka zapadnoj Evropi. To je odgovornost naše vlasti, naše granične vojske i policije. Naša deca nedavno članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa važećim pasošima zadržani su na aerodromu na Kipru, nije im bilo dozvoljeno da kroče u tu zemlju iako sa tom zemljom Srbija ima bezvizni režim. Ta odluka kiparske granične kontrole je naravno skandalozna ali pokazuje da ipak tamo država vodi računa ko može ući u zemlju a ko ne za razliku od naše zemlje. Da je naša zemlja bila efikasna i držala se međunarodnog prava nikada do ove migrantske krize ne bi došlo i Mađarska ne bi ni imala problem sa imigrantima niti potrebe da gradi zid. Zaista je skandalozno reći da je "Brisel kriv za migrantsku krizu i gradnju zida" umesto da se imenuje pravi krivac.
  • eto

    30.04.2017 10:30
    Grade STANOVE ZA NAŠE BESKUĆNIKE I STARE, koji se opciono mogu koristiti kao PRIVREMENI smeštaj tražiocima azila u NAŠOJ ZEMLJI. Drugo, u pitanju su pare poreskih obveznika Norveške, a ne NAŠE, neka rade sa njima šta hoće.

    Mene više interesuje zašto se NAŠE pare troše za izgradnju crkve u Crnoj Gori, dok u Srbiji nevladina organizacija mora da prikuplja sredstva da bi se izgradilo odeljenje za decu obolelu od raka jer BAHATA vlast koju smo odabrali (ucenama, izbornim krađama, kupljenim glasovima, silovanom medijskom kampanjom) nije u stanju da takve stvari rešava.
  • Zivan

    30.04.2017 08:13
    Našu gostoljubivost i toleranciju trebalo bi da pokažemo time što ćemo izbegličke stanove graditi upravo u prestonici, dakle u Beogradu...
  • Mima

    29.04.2017 22:44
    Cuj stanove...
    Kuda ovo vodi,nasi nemaju za hleb, spavaju po koje kakvim budzacima... bolje njima da su obezbedili ! Sramota za drzavu !
  • Novosadjanin

    29.04.2017 21:44
    pa i nece oni tu da budu
    Ma k'o ludi su da ostaju ovde, pa isto im je u Srbiji kao i u Pakistanu. Oni idu ka zapadu, nemaju nameru da ostanu ovde, a to sa stanovima je garant neka muljaza lokalne vlasti, neko pranje novca verovatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna