Autor: Politika

Info
09.05.2017.
09:31 > 10:36
Direktori osam škola u Sečnju nalaze se pod istragom zbog sumnje da su počinili krivična dela prilikom trošenja novca iz opštinskog budžeta.
  • Rambo

    09.05.2017 17:25
    Iz Sečnja je pobeg'o svak ko valja. Selo izumire, ostali su najgori koji će pojesti jedni druge kao paukovi.
  • Vlast

    09.05.2017 16:17
    Umro predsednik, pa će sad na njega da svaljuju večni i alavi direktori. Zašto nisu dali ostavke, kad su krenula manevrisanja oko budžeta? Mislili su da u zabit nikad ništa neće doći na naplatu, imaju iza koga da se zaklanjaju. Utrkivali su se ko će više i duže kod predsednika da se uvuče, sad kad je brod potonuo, pacovi beže. Pravnici škola rade, a osuđivani su, nastavnici alkoholičari, mentalni i psihički blesnici. O čemu mi pričamo! Neka inspekcija proveri kadrove i rad škole, ali ne ona seoska, gde su seoske komunističke inspektore kupovali kafom i rakijom, neka potegnu bar ovi iz Pokrajine. Da se ti kupleraji koji se zaklanjaju iza humane ideje ( da se ne gase škole, a da oni i njihovi haraju doveka) konačno razotkriju.
  • Secanj

    09.05.2017 15:51
    Aaa
    Za 90% dela texta si u pravu,osim za pocetak.. Pre svega nismo plemeska zajednica,a jos manje primitivni..Kulturni jesmo,a da zakon ne vazi,ajde mi reci gde vazi.. Pozz iz Secnja
  • Krle

    09.05.2017 14:26
    Seoska mafija
    Opština Sečanj je jedna primitivna i zatucana plemenska zajednica., bez reda, kulture i zakona. Kolonist, i koji su se raštrkali po selima opštine i koji su uništili sve što je funkcionisalo. Sada su glavne Meke državne ustanove. U školama priučeni direktori koji stoluju po 30 godina, sprovode teror, dovode rodbinu, nestručne, partijaše i "zeme". Ima škola koje su dugovale milione za grejanje, još od mandata pretprošlog predsednika. Sad glume farnacuske sobarice. Ako nemate uslove za rad, sjašite. Nastavno osoblje uzima putne troškove iako živi u istm mestu ili se namerno sele u gradoe da uzimali i troškove, sve od usta poreskih obveznika. To bi sve trebalo na robiju i pozatvarati, pa dovesti Marsovce da uvedu red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna