Autor: Mreža 21

Info
11.05.2017.
12:24 > 09:36
Srem je region sa preko 50 različitih turisičko-gastronomskih i zabavnih manifestacija.
  • Marina

    13.05.2017 14:59
    Dok nam predsednik/premijer govori kako moramo više raditi, kako smo lenji, kako nismo dovoljno Nemci za njega kao što pre nismo bili dovoljno Srbi po njegovim standardima, neki uživaju povlašćenu poziciju van slobodnog tržišta iako ispunjavaju sve uslove da se finansiraju samostalno jer to nisu izvođači ni manifestacije koje su ispunjavaju uslove da ih država finansira. Posebnu pažnju bi trebalo obratiti na finansiranje pojedinih festivala iz bužeta namenjenog za kulturu mada nije jasno kako poslednja MTV zvezda sa jednim hitićem se može smatrati kulturom. Finansiranje Madone i Robija Vilijamsa NAŠIM NOVCEM samo pokazuje da na ovakve akrobacije u budžetu nije imuna ni ova, a ni prošla vladujuća garnitura.
  • Daichmanov

    13.05.2017 12:20
    i jare i pare
    Najbolje je da pevacice i pevaci, glumice i glumci, slikari i slikarke, pesnici i pesnikinje, novelisti i novelistkinje i sl zabavljaju svoj voljeni narod za dzabe a narod da ih hrani i odeva po zaslugama. Vazno je samo da radnici dobiju svoje 13te plate a oni sto ne rmbace ti ni ne rade pa su i profesori poceli ko radnici da se oblace da se neko ne doseti da bi i oni trebali da narod obrazuju za dzabe zato sto ga vole a narod ce vec da ih hrani i oblaci prema zaslugama jer njima je lako oni nista ne rade.
  • Duca

    12.05.2017 14:09
    Isto već 20 godina
    Odgovor Pokemon i ostalima partijskim internet službenicima...izgleda da je po vama seljana i bacanje našeg novca počelo sa SNS...zaboravili ste izgleda DS gradske novogodišnje spektakle...sedam bina...jedna od njih sa Neđom i krajišnicima...sve o trošku građana Novog Sada...svi ste isti...i svi ste razbacivali naš novac...nigde objektivnosti...prvo priznanje sopstvenih grešaka,,,pa onda kritikovanje drugih...
  • Milica

    12.05.2017 09:28
    Odlično odabrana tema i dobar tekst koji ilustruje kako se trose nase pare i kako ustvari politicari gledaju na gradjane kao na stoku/stado u redu za klanje.
  • Pokemon

    11.05.2017 22:57
    Propala zemlja i ljudi. AV Somalija.
  • мислиша

    11.05.2017 21:47
    ламент над несрећном земљом
    колико лекова за оболеле у болницама, колико књига и рачунара за ученике по школама би се могло набавити, колико народних кухиња снабдети и колико сиромашних, онемоћалих, ојађених би се могло нахранити и збринути за поменуте цифре!!! колико,коликооо, КОЛИКООО???
  • /

    11.05.2017 15:54
    /
    a ceca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna