Autor: Beta

Info
15.05.2017.
13:02 > 13:03
Nakon pritužbe jednog zatvorenika, zaštitnik građana je utvrdio da on mimo zakonom propisanih uslova nalazi na izdržavanju kazne u Srbiji.
  • ex chapman

    15.05.2017 14:08
    i?
    dakle Srbija nije nadležna da u njojzinim zatvorima sede lica osuđene od strane sudova bivše RSK. to praktično znači da oni treba da budu pušteni na slobodu, jer ne postoji država koja je nadležna da ih drži zatvorene po presudama sudova RSK. i još da izvinete: a ko je sad zaštitnik građana? koliko je meni poznato od ostavke onog Jankovića mi imamo samo VD zaštitnika (koji se gle čuda isto preziva Janković) koji je istovremeno i zamenik zaštitnika građana sa protfeljom za zaštitu lica lišenih slobode - ako ćemo već da se igramo pravnika!
    dakle pametni su bili svi oni što su išli na ratišta da tamo kradu i siluju i iživljavaju se. eto, čak i pravosnažno osuđeni kriminalci su zapravo "nepravedno" sedeli u zatvoru od 1996. i sad još treba Srbija - čitaj tupavi građani - da mu plate odštetu. pa šta mislite koliko ste mu dužni za tolike godine provedene u zatvoru?
  • AVAV

    15.05.2017 13:43
    Koji je ovo zli kazamat .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna