Autor: Tanjug

Info
17.05.2017.
13:12
Sud u Ohaju je naredio proterivanje pedesetdevetogodišnjeg Ilije Josipovića, jer je krio da je bio pripadnik srpskih snaga na području bivše Jugoslavije.
  • Dragan

    18.05.2017 15:24
    Rusofil_IQ0
    Jednoga dana, kao Srbin, budes proteran sa svoje zemlje, da ti najveću sin srpskoga naroda kaže da u Srbiji nema mesta za tebe već da treba da ideš na Kosovo zbog ravnoteže stanovništva. Pa da ti onda Karitas ponudi da odeš iz Srbije zato što živiš u mešovitom braku, ali da pre toga ispuniš formular sa istorijom gde ćeš navesti čije si vojske (RSK a može biti sutra i Automne Pokrajne Vojvodine) bio pripadnik jer je to uslov za useljenje u Ameriku, Australiju ili Kanadu...
    Baš me zanima koliki će ti IQ trebati da savladaš ovu teoriju!?
  • ПЈП

    18.05.2017 07:45
    @Rusofil_IQ0
    Ти си дечко болестан. СЛАВА СРПСКИМ БОРЦИМА!
  • Rusofil_IQ0

    17.05.2017 20:39
    E tako se to radi sa krezubim patriJotama, isti su samo u srbistanu bog i batina, mafijasi, lopovi, politicari, vlast, zato smo tu gde jesmo!!!!

    Ljudi i dalje ne svataju da se u gradjanskom ratu na sve tri strane vodio krvolocni rat zveri! retko je ko stitio svoj prag, vecina je silovala, ubijala i krala a jedan deo je bio mortus pijan 99% vremen i uopste nije svetsan sta se desavalo oko njega!

    Sad patriJote sto ste se hrabro "borili" (silovali, krali, itd) lupajte minus!!!
  • Vlada

    17.05.2017 20:00
    @antipatriJota

    Pa trun mira i imamo samo zato što, uz pametne i perspektivne, svet udomljava i naš šljam. Koga nam je Nemačka sve skinula s vrata, koliko ubica, lopova i neuljuđenih primitivaca, tri okupacije da im oprostimo.
  • mrva

    17.05.2017 18:27
    @antipatriJota

    šta si, pišče, hteo da kažeš!? Ne branim a još manje glorifikujem pripadnike bilo čije armije, lično po uverenju sam pacifista, ali moj prethodni komentar gađao je u drugu metu: da je takva odluka dotične američke države licemerna i paradoksalna obzirom da njihova vojska seje smrt po celom svetu. Od Drugog svetskog rata nije bilo dana da u nekom sukobu nisu učestvovali (uvek na stranoj teritoriji) i sprovodili svoju "mirnodopsku" politiku.

    Ne volim ni ja zagrižene patriote, nacionaliste, velike Srbe, ali ne smatram da je rešenje da postanem "anti" i okujem se i zaglupim mržnjom i počnem da ignorišem činjenice.




  • antipatriJota

    17.05.2017 15:15
    @mrva

    Steta sto ga je Amerika uopste i primila da zivi u njoj.
  • mrva

    17.05.2017 13:53
    greška u koracima
    Šteta, da je ubijao nedužne civile u Vijetnamu recimo, ili Afganistanu ili Iraku ili... ili.. ili.. bio bi veteran nagrađen ordenom časti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna