Autor: Novosti

Info
18.05.2017.
07:57
Sve je više građana Srbije koji biraju da ne troše velike količine novca na kupovinu neophodnih uređaja, već na godišnjem nivou izdvajaju znatno manje sume za rentiranje.
  • British Resident

    18.05.2017 20:36
    Jugosloven@ .... ma sve si u pravu, ...eno ih, jadni i bedni britanci po Londonu kopaju po kontejnereima, dok se mi šepurimo po shoping mall-povima, vozikaju se sa yugom i trabantima dok mi ovde vozimo Aston Martine, Rolls Royc-eve, Bentley-e i Jaguare. Sviraju im u Royall Albert Hall-u Šako, Dado, Šemsa i Hasan dok nama ostadoše Rolling Stonesi, Pink Floyd i Eric Clapton..., Na sred Oxford Street-a otvorena prodavnica "1 maj Pirot" a u nama "TC Ušće" "Mark & Spencer"...., baš su propali !!!
  • Imam rodbinu u GB

    18.05.2017 15:14
    @Jugosloven
    I vi zaista verujete u takve bajke? Pa nasi ''gastarbajteri'' su zaista jedna fascinantna pojava. Gde god da odu se zivi gore nego ovde. Cak i danas. Imala je Juga odlican standard (danas bi bio nalik na standard u Sloveniji ili Ceskoj, mada je i ta Juga bankrotirala '82), ali pogledajte kad su gastarbajteri krenuli prvi put ka Zapadu i zasto. Pazi, molim te, Britanci 70ih rentiraju crno-bele televizore... Jeste, jeste, jadni siromasi a ta devojka bas ode kod njih da radi jer je mogu priustiti. Sigurno su jeli jadnici i iz konzervi koje su rentirali. Mitomanija ce nas definitivno dobrano samarati i u buducnosti... Hajmo sad da nastavimo u tom ritmu, sto je jaca mitomanija to je bolje - i Fica je bio bolji automobil od Bentlija.
  • Nj.

    18.05.2017 11:27
    @ sanja
    Sanja, sigurno ste vrlo mladi kad tako povrsno razmisljate: ona osoba koja se porodila u Betaniji ili lezala u Bolnici, spavala je u bolnickom krevetu,na posteljini opranoj u bolnickoj masini, jela obrok iz bolnickog tanjira..... i da ne nabrajam. Tako je i u hotelu, makar imao i 5*. A i vi ste sigurno makar jednom isli na ekskurziju... Znaci, za svoje rodjene pare sigurno ste to vec i sami radili, ma koliko to bila LOSA IDEJA!!!!
  • Leona

    18.05.2017 10:20
    "... TINEJDŽERI koji žele da se pokažu u društvu i SPREMNI su za to da IZDVOJE od 40 do 60 evra dnevno."
    Zemlja koja ima takve" tinejdžere "....
  • Nindža Kornjačleone

    18.05.2017 09:11
    Mozes i roba da rentiras. Zovu ga i radnik. Posalje ga firma koja rentira robove. Rentiras ga da ti glumi stalak za tv 5 dana. Izadje jeftinije, a mos i da ga cimas di hoces i koliko hoces.
  • Rade

    18.05.2017 09:05
    Kad iznamljujes stan iznajmis ga sa stvarima koje su ti potrebne a ne da pravis dodatne troskove sebi sa iznamljivanjem djubreta koje je neko bacio u smece negde na zapadu
  • Sanja

    18.05.2017 09:03
    Losa ideja
    Kakva glupost?Za svoje rodjene pare da nosim nesto sto je vec neko nosio...ili da perem ves u tudjoj masini....razmislite.Ideja sigyrno stigla sa Zapada....
  • Jugosloven

    18.05.2017 08:55
    Ovako jeste bilo u Jugoslaviji
    70-tih godina, među prvim našim studentima koji su odlazili u Britaniju kako bi bili jeftini bebisiteri, bila je i jedna naša Novosađanka.
    Porodica u kojoj je boravila je bila srednjeg staleža, iznajmljivala je televizor, crno-beli, i veš prala u obližnjem javnom servisu za pranje.
    Ista ta porodica je uporno odbijala da prizna i shvati, d aneka tamo njena porodica u nekoj tamo gadnoj i opasnoj komunističkoj zemlji ima kolor televizor i SVOJU veš mašinu za pranje.
    Stalno su joj pripisivali da je kćerka nekog direktora board-a ili partijskog lidera.
    Jer, kako bi drugačije mogla da ima svoju veš mašinu, i pri tom još kolor televizor?
    Nije smela da im pomene, da imaju i svoj auto.
  • Teča

    18.05.2017 08:54
    Hahaha, kakve budalaštine ! " ako želite da uživate u slici visoke rezolucije, možete iznajmiti čak i LED televizor po ceni od 20 do 25 evra dnevno" ! za mesec dana iznajmljivanja možeš kupiti nov novcat TV sa garancijom na tri godine. I ko još iznajmljuje veš mašinu i tv ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna