Autor: Tanjug

Info
21.05.2017.
15:26
Brazilski predsednik Mišel Temer pozvao je juče Vrhovni sud da obustavi istragu protiv njega zbog navodne korupcije i opstrukcije pravosuđa, zatraživši da se proveri autentičnost snimka koji je uzet kao ključni dokaz protiv njega.
  • Bond008

    22.05.2017 06:12
    Kordinator
    Da nije koordinator svih sluzbi bezbednosti i na taj nacin sebe zastitio od svih provera odavno bi zavrsio sa premijerskim poslom i verovatno bi cekao sudjenje veka za sve sto je ucinio Srbiji. Od stetnih tajnihn govora, subvencija,privatizacija,rusenja,fiktivnih arapa,BGH2O,falsifikata,stecenih penzija, helihoptera,izbornih kradja i prikrivanja istih kao i finansiranje svojih medija iz budzeta kao i svog internet tima itd Ko ce sve da se seti koliko toga ima.
  • Mladen

    21.05.2017 16:09
    Korupcija
    Nije hteo da ga podmiti već da ga časti za rođendan .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna