Autor: Novosti

Info
21.05.2017.
20:42
Kafi se ne piše ništa dobro ni ove godine, a to će osetiti i potrošači u Srbiji, jer su poskupljenja narednih meseci neminovna.
  • mile

    22.05.2017 14:35
    A inace je robusta kafa koju vidim koriste nasi proizvodjaci kategorija krsh kafe koja ima mnogo vise kofeina od kvalitetnije i ukusnije arabika kafe. Ja sam presao na cistu arabiku i sada pijem samo jednu kafu dnevnu, nemam vise efekte predoziranja kofeinom kao sto je trzanje kapka i ne trcim posle jedne kafe odmah u WC. Kupujte kafe u supermarketima na kojima pise arabika i videcete efekat.
  • Njima

    22.05.2017 10:36
    Pozdravljam im mamu
    S obzirom da i ovu proizvodnju, kao i sve ostalo drže u rukama vladari sveta - mogu slobodno da je zadrže i nastave da je brste zajedno sa kozama.
    Svaki dinar dat farmaceutskoj, kozmetičkoj, hemijskoj, konditorskoj, naftnoj, energetskoj,
    filmskoj i većini ostalih industrija znači dinar dat za našu propast, zaprašivanje sa neba, eksperimente na ljudskoj DNA i fetusima i istraživanje proizvodnje novih bolesti.
  • potrosac

    21.05.2017 21:56
    smanjila sam
    VEC potrosnju kafe zbog vrlo loseg kvaliteta, kafa je puna jecma i to je vidljivo golim okom, a cini mi se da cu je prestati piti iako je to spor proces., a ako povecaju cenu onda sigurno tako da proizvodjaci ce morati razmisljati o podizanju cena naspram kvaliteta jer im j e prodaja vec opala dzaba im i nagradne igre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna