Autor: Niške vesti

Info
22.05.2017.
18:32 > 18:26
Saobraćajnom policajcu iz Niša stigle su kazne za prekršaje u Francuskoj, iako tamo nikad nije bio.
  • Мунгос

    23.05.2017 13:49
    @ Sofronije,
    Свака част, изгледа да си ти најближи истини.
    Остаје још непознаница да ако није наша криминогена држава приступила неком Европском споразуму, на пример да Француска милиција има права да наређује Српској милицији, али само у Србији. У случају спора, одлучује суд у Стразбуру. Суд у Стразбуру ради поштено, па на вешала.
  • Sofronije

    23.05.2017 13:08
    Ovakvih slučajeva ima još.. U pitanju su pokušaji prevare, jer se u gotovo svim slučajevima navodni prekršioci pozivaju da uplate neki iznos na određeni račun. Ni jedna država ne može da primenjuje svoje kazneno zakonodavstvo na teritoriji druge države direktno prema učiniocu. Mora zamolnim putem preko naših organa.. Ukoliko su pozivi učestali, treba kontaktirati policiju, odnosno inspektore zadužene za prevare...
  • Мунгос

    22.05.2017 23:34
    Овај наш пандур је много наиван, а шта ако су Французи као ови из Босне. Сећате се када су Босанци штројили медведе а зец почео да бежи преко Саве. Каже зец, док ја докажем да нисам медвед, одоше важни делови тела.
    Обзиром да су Французи још у ЕУ, могуће да неки њихов закон предвиђа третман онога кога забележе камере, ако је видљивост снимка 50%, онда се уклања само 50%, односно 1 оно, по свим Европским стандардима. Европски закони имају укупно 140.000 страница, наћи ће се један оптужујући параграф и за овог баксуза Нишлију.
    Али опасно је да он ангажује адвоката који ће прочитати Европски закон, требало би му једно 5 година читања, а то би морало и да се плати. Када буде неки од ових наших научника хероја „Егзита“ измислио робота који уме да чита Европске законе, онда у реду.
  • /

    22.05.2017 21:04
    /
    neka se obrati sluzbi. Ocigledno se igrala sa njegovim podacima
  • Dule

    22.05.2017 20:34
    Izgleda Balkan boy presao sa slanja razglednica na slanje kazni.
  • Мунгос

    22.05.2017 20:28
    Овај наш пандур је много наиван, а шта ако су Французи као ови из Босне. Сећате се када су Босанци штројили медведе а зец почео да бежи преко Саве. Каже зец, док ја докажем да нисам медвед, одоше му.а.
    Обзиром да су Французи још у ЕУ, могуће да неки њихов закон предвиђа штројење онога кога забележе камере, ако је видљивост снимка 50%, онда се штроји само 50%, односно 1 м.до, по свим Европским вредностима. Европски закони имају укупно 140.000 страница, наћи ће се један параграф и за овог баксуза Нишлију.
    Али опасно је да он ангажује адвоката који ће прочитати Европски закон, требало би му једно 5 година читања, а то би морало и да се плати. Када буде неки од ових наших научника хероја „Егзита“ измислио робота који уме да чита Европске законе, онда у реду.
    Можда су Французи такође љути зато што српска полиција није реаговала на угрожавање интегритета угледних Француза у Србији гађањем тортама док су се они бавили културно – просветним радом.
  • Anna

    22.05.2017 20:06
    U francuskoj za dobijene kazne imate opciju pa kazete da vi niste vozili auto i posaljete vozacku dozvolu neke druge osobe.Zato savetujem policajca ako ima prijatelje u Francuskoj da proveri da li je neko to uradio tj poslao njegove podatke.
  • XXL

    22.05.2017 19:41
    Nije mi drago,ali...
    Samo da vide kako se oni ponašaju prema nama!!! Ja sam pre neki dan platio kaznu,a juče mi poslali da je platim ponovo ali na drugi račun i od drugog sudije??? A kazna drastična za glupost i još nisam ni bio u saobraćaju!?!?!? Samo kad bi sudijama počeli da šalju izmišljene kazne, pa da vidimo kako bi se oni osećali??? Ali, zaboravih... sudije su svemoćne i kad oni kažu da si kriv, ONDA SI KRIV!!!
  • wnj

    22.05.2017 19:03
    Znači i nama kada stignu kazne za koje znamo da nismo krivi samo da ih bacimo ili za nas važe drugačija pravila u majčici Srbiji? Hmmm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna