Autor: Insajder

Info
26.05.2017.
17:13
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odlučilo je da iz budžeta izdvoji 2,5 miliona dinara kako bi se analizirali stavovi javnosti o radu Komunalne policije i kako bi se radilo na promeni i jačanju imidža ove gradske službe.
  • Komunalac

    26.05.2017 19:21
    Novosadjanka
    Koliko sam upoznata iako se novac od naplacenih karata od svercera u busevima sliva u kasu komunalne policije, nikada ih nisam videla da ucestvuju u kontroli i pomazu Gradu i gsp-u... valjda im je lakse da maltertiraju babe i dede koji prodaju jaja i cvece na ulicama... moraju poceti da rade posao za koji su placeni ili napolje na trziste rada!!!
  • Jovana

    26.05.2017 18:16
    mito
    Kad ih pozovete da rese buku u zgradi,prvo vam drze predavanje kako to treba sami sa predsednikom skupstine stanara da resavamo.Kada i ako dodju obavezno se nagode sa kabadahijama a ovi nastave po starom.Njihovi rezultati se vide jedino kad hapse neku babu sto prodaje jaja pred zgradom.Komunalni red oni NE SPROVODE vec samo vuku visoke plate.
  • ko šta

    26.05.2017 17:39
    neka napisu spisak nadleznostzi da gradjani ne lutaju
  • Milana

    26.05.2017 17:20
    Ovo je Srbija
    Ovde ne može drugačije. Ovde predsednik "države" za jedan dan postaje master, doktorira(plagira) se za nekoliko dana, kursisti postaju komunalni policajci, za nedelju(5 dana) se postaje upravnik zgrade....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna