Autor: N1

Info
28.05.2017.
18:00
Pripadnici LGBT zajednice održaće 24. juna Paradu ponosa u Beogradu, najavljeno je danas na tribini "Kakav ponos".
  • Bili Piton

    02.06.2017 16:24
    ?
    Kakav ponos? Cime se to oni ponose? Rezultat evropejskih vrednosti je da se svi naguzimo i jos time ponosimo.
  • Deks

    01.06.2017 23:38
    To znači da će jedna biti održana i u Novom Sadu ili...?
  • G

    29.05.2017 21:14
    @Недељко - dok je za njih struka već rekla svoje, za vas gospodine ne treba država da ništa govori, vi ste očigledno mentalno poremećeno lice koje zaista veruje da je država a ne struka ta koja treba da određuje medicinsku dijagnozu njenih građana. Ono što je država trebala međutim da uradi jeste da obezbedi adekvatno osnovno obrazovanje odnosno onemogući i sankcioniše nesposobne roditelje koji na svoju decu prenose loše navike i asocijalno ponašanje i od njih stvaraju društveni šljam.
  • Novosađanka

    29.05.2017 18:55
    Bolest. Amin !
    Ko god kaže da to nije bolest - taj je na žalost bolestan :(
    Latentni LGBT.. bez žurbe u brak.. Polako: strpljen spašen !!! ODLIČNO SE PRETVARAJU RADI ONE REČI: PARAVAN.
  • Vlada

    29.05.2017 13:44
    @ja iskreno

    Treba baš što više da se ističu, i što više baš tamo gde ste vi kojima smeta, i to što bezobraznije; a kad vam pukne film i odgovorite nasiljem, da fasujete najstrožije kazne koje zakon dozvoljava. I dok trepneš okom, ova 'devijacija manjine' će biti prihvaćena, a zaostalost i primitivluk 'većine' sveden na minimum.
  • ja iskreno

    29.05.2017 10:56
    drago mi je
    Sto me napada gej osoba a pogotovo sto mi je u naboljem slucaju ista po nepismenosti a nadam se da nije po slabom vidu
  • Недељко

    29.05.2017 08:09
    Закон за све
    Држава би већ једном требала отворено да иступи и призна да су хомосексуална понашања облик менталне болести и да таквим особама, као и осталим ментално оболелима, омогући адекватну медицинску помоћ. А са друге стране, остали грађани би требало да се цивилизованије односе према њима. Да ли прогањате епилептичаре, инвалиде, слепе и слабовиде?
  • @ja iskreno

    28.05.2017 21:04
    Ja iskrenije od tebe nemam nista protiv njih, i stvarno mi ne smetaju. Mnogo vise mi npr. smeta opsta glupost, koje je jedna manifestacija i nepismenost, mislim da je to ozbiljna devijacija za coveka, i imala bi prema nepismenima kao sto si ti otprilike isto toliko milosti kao i ti prema gejevima. Sreca, pa vas zakon stiti vec. Hajde da pocne da stiti i gejeve za promenu, vidis da moze da bude nezgodno kad neko nicim izazvano odluci da je nesto devijacija.
  • tako je

    28.05.2017 21:00
    Ako treba, a treba, i pet puta.
    Ako mora, a verovatno mora, onda okruzeno vojskom i policijom.
    I iskljucivo kroz centar grada.
    S vremenom ce se homofobne primate desenzitivisati ovim nacinom - kojim se dresiraju vrste na nizem stepenu razvoja, jer im se ne moze recima objasniti da ne mogu da sprovode nasilje nad manjinom bez ikakvog razloga. Kad prodje dovoljno vremena i nauce se, onda ce i kod nas kao u uredjenim zemljama ove parade praviti kao festivali veselja i muzike i boja, koji proslavljaju mir, ljubav i toleranciju. Dotle - na silu im gurnuti, kao gorak lek detetu koje je suvise glupo da zna sta je za njegovo dobro.
  • ja iskreno

    28.05.2017 20:46
    nemam nista protiv
    ove takozvane gej populacije ali bi trebalo ako zele sto manje problema da se ne isticum i organizuju nekakve parade ponosa jer nemaju bas nesto ni cim da se ponose iako imaju pravo da budu to sto jesu i kao takvi trebalo bi da budu zakonski zasticeni ali i da shvate iako ih imadosta da su u manjini i da se radi i vrsti devijacije
  • Homogad

    28.05.2017 18:54
    Saučešće
    Ciljevi vladara sveta su provokacije naroda, neredi, anarhija i nemoral.
    U prvom stadijumu, dok se bave ovim, LBGT pokret im odgovara i finansiraju ga.
    Pretpostavljam da svi inteligentni znaju šta će se desiti upravo sa njima, u drugom stadijumu.
    Kada se bude uvodila apsolutna poslušnost, strogoća i maksimalni moral i odanost svetskom vrhu vladara.
  • Sale

    28.05.2017 18:39
    Smaraju iskreno. Podizem svest o homoseksualnosti a u isto breme zatvqram oci prema zlocinima uvodjenja demokrahije na celom svetu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna