Autor: Beta

Info
28.05.2017.
19:44
Predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Muamer Zukorlić izjavio je juče da očekuje da u Skupštini Srbije bude obezbeđen prostor za obavljanje verskog obreda tokom Ramazana, a najavio je i da će organizovati iftar za kolege poslanike.
  • Andrija Šrek

    29.05.2017 10:24
    ...
    Evo do čega dovodi kad vernicima pružite i mali prst...
    I gde je tome kraj?
  • Srpski pisac iz Kine

    29.05.2017 10:11
    Neka dobije
    Ne vidim nikakav problem s tim. Jedna mala prostorija koja moze da bude multikonfesionalni molitveni prostor (kao na aerodromima i u nekim bolnicama na Zapadu) negde u podrumu (jer sve ostalo je zauzeto) stvarno moze da se odvoji.

    Problem postoji, a to je sto se njemu ne rusi nelegalno izgradjeni objekat a muslimanskoj sirotinji se rusi (a kako cujem srusena je i jedna crkva, sto je, doduse, neuporedivo jer crkava ima mnogo vise, ali jeste srusena; da i ne govorimo o rusenju crkve koja je spomenik kulture iz 13. veka ili zatrpavanju bazilike iz 4. veka, sto nije imalo nikakve veze ni sa kakvim dozvolama, nego ludoscu i bahatoscu, tome da se ne rekonstruise Jermenska crkva u Novom Sadu i sinagoge koje su porusene POSLE Drugog svetskog rata -- osim sabacke -- itd).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna