Autor: Beta

Info
28.05.2017.
19:50
Nakon što je centar za žene na Zapadnoj obali Palestine nazvan po ekstremistkinji koja je učestvovala u napadu na Izrael u kojem je ubijeno 37 civila, Norveška je zatražila od Palestinske uprave da joj vrati novac koji je dala za izgradnju centra.
  • mile

    29.05.2017 07:03
    Sve ce oni njima vratiti samo malo sacekajmo , tu su Brisel , Mancester kao poslednji a oni ne prestaju , sire se svuda I delaju.Osvetice se za sve ono sto si im zapad a posebno Evropa uradili ranije dok su ih izrabljivali I pljackali.
  • sin Slaviša

    28.05.2017 20:50
    Mnogo se prave fini...
    Ja se secam da su 1999 god. norveski avioni bacali bombe na Srbiju. A znamo da je NATO pokrenuo akciju "Milosrdni andjeo" bez odluke UN. Da li su se norvezani ikada upitali zasto su bombardovali jednu suverenu zemlju bez dozvole UN? Kasnije su bacali bombe i na Libiju... Ja sam sve mislio da je norveska u NATO savezu zbog odbrane svoje zemlje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna